Почистваща фирма в Западен парк

Почистваща фирма в Западен парк

Как да почистите дома е въпрос, на който е лесно да отговорим. Вече е практика домакините в квартал Западен парк да разчитат на фирма за почистване на домове. Предимствата са няколко: пестите време за осигуряване на препарати и най-вече за самото почистване, а резултатът ще надмине очакванията ви.

Погрижете се за почистването на дома след зимния период

Зимата не е особено тежка и продължителна, но през нея са се натрупали достатъчно прах и замърсявания. Домът ви в квартал Западен парк има нужда от подово почистване, най-добре машинно почистване на твърди подови настилки за постигане на пълно обезпрашаване. Прахът се е наслоил и по стъклата на прозорците, необходимо е и почистване на щори. Отървете се от следите на зимата и зимния прах, потърсете Casa Limpia за почистване на дома ви.

Почистваща фирма в Западен парк

Пролетта е сезон, който трябва да посрещнете с чиста душа и чист дом

Чистотата е жизнено важна на прага на пролетта. Отървете се от тежките мисли, от мрачни представи. Време е да гледате с оптимизъм и очакване на приятния топъл период. Това се отнася за цялото семейство.

Домът ви в квартал Западен парк също се нуждае от такава трансформация. Поръчайте основно почистване на дома и ще бъдете готови за пролетта и лятото.

Дейностите по почистване, които са най-неприятни

Чистотата на банята и тоалетната е несъмнено толкова важна, колкото и чистотата на всяка друга стая в дома ви в Западен парк. Но задачата за почистването им е многократно по-тежка. Тези помещения се замърсяват много, поради многократното им ежедневно използване. Спестете си този труд, като възложите на Casa Limpia почистване на фаянс и санитария.

почистване на домове в Западен парк

Ако наскоро сте правили ремонт, почистването е много трудна задача

Наскоро сте приключили с ремонта на дома в Западен парк? Имате нужда от почистване от прах, от следи от боя и други петна. Количеството прах, наслоено по време на ремонта, е много по-голямо от обичайното наслояване на праха в дома. Потърсете нашата фирма за почистване в София. Ние имаме опит в почистване след ремонт, предлагаме и изнасяне на строителни отпадъци. Комплексното почистване на следите и замърсяванията от ремонта ще бъде извършено до пълна чистота, а вие ще трябва само да се насладите на резултата.

Прането на мебелите е много лесно с професионални машини

Меките мебели са не само удобни, но и благоприятна следа за наслояване на прах. Освен това петната по тях са често явление. За почистване на мебелите в дома ви в Западен парк е необходимо машинно пране на мека мебел. При него влагата се извлича почти напълно след самото пране и не остава проблемът за изсъхване на мебелите с дни. Доверете се на професионалистите за постигане на пълна чистота на диваните, креслата, табуретките.

Професионалното почистване на дома е вашето цялостно решение

Casa Limpia предлага пакети за почистване за домове в Западен парк. Освен еднократно можете да поръчате и абонаментно почистване, за да продължим да се грижим за поддържане на дома ви чист и приветлив. От подовете до мебелите и дограмата, от кухнята до банята и тоалетната нашите специалисти ще почистят всички кътчета и ще ви приветстват в обновения ви дом, освободен от зимния прах и гостоприемно отворен за топлината на пролетта.

By | 2020-03-05T10:53:04+02:00 март 5th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистваща фирма в Западен парк

About the Author: