Фирма за почистване на домове в Бъкстон

Фирма за почистване на домове в Бъкстон

Почистването на дома често остава на заден план, поради много ангажименти. А всеки предпочита домът му в квартал Бъкстон да е чист и приветлив. Затова разчитайте на професионалистите от Casa Limpia за почистване на домове. Не само когато е необходимо домът да се почисти основно, но и периодично, когато искате пълно почистване на банята и тоалетната, пране на мека мебел, почистване на подовете и килимите, по-добре е да възложите почистването на професионалистите и да си спестите усилия и време. Ще установите, че си струва.

професионалисти в почистване на домове

Професионалното пране на килимите и мебелите е много-по качествено

Като част от професионално почистване прането на килимите и на мебелите с професионални машини извлича всички замърсявания в дълбочина. Услугата се извършва на място, което е много удобно. Освен това влагата от самото изпиране се извлича от машините почти изцяло. До няколко часа след изпирането дори меката мебел ще изсъхне напълно.

С пране на килимите и меката мебел в дома ви в Бъкстон от фирма за почистване Casa Limpia в София домът ви ще стане много по-приятен, ще ухае на чистота и уют.

Почистването на банята и тоалетната – тази тежка задача

Когато се подготвя за почистване на фаянс и санитария, всяка домакиня има предвид тежка задача, която ще отнеме много време и може би резултатите няма да са блестящи, независимо от дългото търсене и купуване на препарати. За да ви спестим тези неприятни емоции, ви предлагаме почистване на баня и тоалетна с наши препарати и от нашите специалисти. Специалистите от Casa Limpia ще почистят банята и тоалетната в дома ви в квартал Бъкстон до искрящи от блясък и чистота повърхности. Ние имаме опит в почистването на фаянс, огледала и други повърхности и разполагаме с необходимите препарати и машини за извличане на всички замърсявания.

Възложете ни почистването на прозорците и щорите

Това почистване също изисква доста време, особено когато домът ви в Бъкстон е с много прозорци. Нашите специалисти ще извършат почистването по най-добрия начин, за да блеснат стъклата, рамките, а щорите ще светнат и по тях няма да има и прашинка. Ако вие се заемете с почистване на прозорци, това ще отнеме доста време и усилия. Ние ще ви ги спестим, а резултатът ще ви очарова. По-чистият дом с блестящи стъкла на прозорците и чисти щори е лесно постижим с еднократно почистване от Casa Limpia.

Спестете си усилията по почистване на дома с абонаментната ни услуга

За да знаете, че домът ви в Бъкстон ще се почиства периодично, основно и до пълна чистота на повърхностите, изберете от нашите услуги за абонаментно почистване на домове. В тях влизат както почистването на основните повърхности и места, в които се натрупват замърсявания, така и полиране на мебели, еко почистване с напълно безвредни препарати и други.

Независимо дали искате еднократна почистваща услуга за дома ви в Бъкстон, или предпочитате периодично пране, машинно почистване на подовете и т.н., Casa Limpia има подходящи решения за вас, с разумни цени и в кратки срокове. Доверете ни се и оставете грижите за чистотата на дома ви на нас. Ние сме фирма за почистване на домове, доказала своя професионализъм и качество на работата. С нашите специалисти домът ви в Бъкстон ще бъде поддържан в необходимото състояние на чистота, а вие че си спестите грижите за осигуряване на препарати, уреди, както и самото почистване. Струва си, свържете се с нас, за да се убедете сами!

By | 2020-01-07T12:40:37+02:00 януари 7th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване на домове в Бъкстон

About the Author: