Абонаментно почистване в Кремиковци

Абонаментно почистване в Кремиковци

Най-практичният избор за поддържане на чистотата в дома ви в Кремиковци е с абонаментно почистване. Така нашите специалисти ще ви отменят в поддържането на дома, с изискващите толкова време и усилия подово почистване, отстраняване на праха и замърсяванията от прозорците, премахване на замърсяванията в кухнята и т.н. Не на последно място за чистия и уютен дом е важно редовното почистване на фаянс и санитария.

Съвременните семейства знаят колко много усилия и време пести възлагането на поддържането на дома на професионалисти. Така не се налага да търсите препарати за различните повърхности, да отделяте часове за бърсане, търкане, дезинфекциране. А специализираната фирма за редовно абонаментно почистване на домове ви отменя в периодичното почистване, така че дългосрочно да се посветите на работата и семейството си.

 

Абонаментно почистване в Кремиковци

 

Почистване на кухнята

Почистването на кухнята, плота, шкафовете, другите повърхности е много трудна задача. Освен това трябва да се чисти фурната, за да не се наслояват дебели слоеве от загоряло. Възложете чистенето на тази толкова важна стая в дома ви в Кремиковци на нашата фирма за почистване в София и ще се радвате на добре поддържана и чиста кухня.

 

Почистване на мебелите

Мебелите в дома ви се нуждаят от периодични грижи, с отстраняване на замърсяванията по повърхностите с подходящи препарати. Важно е да извършим полиране на мебели, а за тапицираните освен почистване на петната извършваме и машинно пране на мека мебел на място. Така мебелите ви са поддържани като част от абонаментните услуги, които извършваме за поддържане на чистотата в дома ви в Кремиковци.

 

Почистване на санитарните помещения

Банята и тоалетната в дома ви ще блестят с поддържане на чистотата им чрез редовно третиране на повърхностите и отстраняване на замърсяванията. Това е част от абонаментното почистване от нашите специалисти.

Ние се грижим за чистенето не само на мивката, ваната, душ кабината, тоалетната чиния, но и за третирането на стените и подовете на санитарните ви помещения. Премахваме следите от варовик, прах, космите и другите замърсявания. Завършваме с дезинфекция на банята и тоалетната.

Поддържането на санитарните помещения в дома ви в Кремиковци е трудна задача, но с нашия опит, професионално оборудване и препарати се справяме с нея. Това е едно от предимствата на абонирането за абонаментно професионално почистване от екипа ни.

 

Почистване на подовете

След почистването на по-високите нива във всяка стая завършваме с машинно почистване на твърди подови настилки. Отстраняването на праха, внесен отвън, както и на замърсяванията, попадащи върху пода като най-ниско разположена повърхност, е много ефективно с професионално оборудване. Така се извлича цялото количество замърсявания и подът остава чист. След това е достатъчно да забършем с влажни кърпи като последна част от чистенето на тази повърхност.

Прахосмученето на килими и мокети като част от абонаментните ни услуги е много по-резултатно, отколкото почистването с домашна прахосмукачка. Нашата професионална прахосмукачка е много по-мощна, с много широка дюза, с която прахосмученето се извършва много по-бързо и премахваме праха и замърсяванията и в дълбочина.

За поддържан дом с отлична хигиена, добре почистени повърхности, мебели, санитарни помещения и други кътове на дома ви в Кремиковци се грижи екипът на Casa Limpia. Нашата фирма за почистване на домове ви гарантира пълна отмяна в почистващите дейности и много по-резултатно отстраняване на праха и замърсяванията с нашето професионално оборудване. Очакваме ви за абонамент за нашите услуги, за да се грижим редовно за уюта във вашия дом.

By | 2023-01-05T06:48:45+02:00 януари 5th, 2023|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване в Кремиковци

About the Author: