Абонаментно почистване в Павлово

Абонаментно почистване в Павлово

За живеещите в Павлово, както и за всички съвременни семейства и живеещи самостоятелно хора, ежедневното замърсяване е предизвикателство, поставяно от околната среда. Важно е периодично да се отстраняват замърсяванията по повърхностите, мебелите, уредите, както и във всички ъгли и ъгълчета. Улеснете живота си и поддържайте чистота в дома си с абонаментно почистване на домове.

 

Абонаментно почистване в Павлово

 

Абонаментът е в съответствие с избраните дейности за почистване

Изберете от нашите пакети за почистване в съответствие с това, какви дейности предпочитате за почистване на дома ви в Павлово. Ето пакетите:

  • Limpia Старт – това е пакет от основни дейности за почистването на подовете, както и на кухнята и банята, и обезпрашаване на мебелите;
  • Limpia Стандарт е следващият пакет, в който са добавени почистване на прозорци и на осветителни тела и ключове;
  • Limpia Про е пакетът с най-много дейности по почистване на дома, като към списъка за пакета Стандарт се добавят още: двустранно почистване на вратите, пране на меката мебел, почистване на терасата и още някои дейности.

Абонирането за почистващите услуги с избора на подходящ пакет ви спестява грижите за купуване на препарати, подготовка, както и самото почистване, което отнема много време. Разумните семейства и отделно живеещи хора в Павлово избират абонамент към нашата фирма за почистване в София.

 

фирма за почистване София

 

Абонаментът е съобразен и с площта на вашия дом

При абониране за пакет от почистващи услуги от Casa Limpia можете да изберете вариант съобразен с площта на дома ви:

  • до 50 квадратни метра;
  • до 75 квадратни метра;
  • над 100 квадратни метра.

Така няма да се наложи да плащате голяма сума, ако домът ви е с малка площ. Ако предпочитате почистване само на част от дома ви, абонаментът също ви дава възможност да изберете по-евтина услуга за такава площ.

Абонамент за еко пакети за почистване

За дома ви в Павлово можете да изберете и еко почистване. Ако сте привърженици на чиста от химикали среда, ако в семейството ви има хора с алергии, почистването с еко препарати е най-добрият избор.

Пакетите за почистване с еко материали също са съобразени с площта на дома ви. Те са както следва:

  • пакет за почистване на до 70 квадратни метра;
  • пакет за почистване на до 100 квадратни метра;
  • пакет за почистване на до 140 квадратни метра.

Във всеки от тези пакети се включва почистване на твърди и меки подови настилки, мебелите, меката мебел, банята, бялата и черната техника, фурната, прозорците и огледалата.

Почистването с еко препарати е избор на все повече хора, затова се грижим да ви осигурим този вид почистващи услуги, за да ви осигурим по-здравословна среда.

Абонамент за почистване – разумен и практичен избор

Абонаментът за почистване ви дава възможност да се посветите напълно на семейството и работата си. Домът ви в Павлово ще бъде поддържан с необходимото основно почистване и почистването на мебелите, уредите, кухнята и банята. Меката ви мебел ще възстанови чистотата си с професионално пране на мека мебел.

Направете своя избор от нашите пакети за почистване на домове в Павлово. Специалистите от Casa Limpia ще се грижат за дома ви с редовно почистване според избрания пакет. Можете да заявите и почистване на други места в дома, за да ги добавим към абонамента ви за почистване.

By | 2021-04-07T11:35:13+03:00 април 7th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване в Павлово

About the Author: