Абонаментно почистване на домове в Илиянци

Абонаментно почистване на домове в Илиянци

Спестете си грижите за почистване на дома ви в Илиянци и изберете услугата абонаментно почистване на домове. Разчитайте на професионалистите в чистенето за постигане и поддържане на необходимата чистота и приветливост на домашната ви среда.

Грижите за ежедневно пазаруване, водене на децата до училище, вземането им, както и другите лични ангажименти, са много, а оставащото след края на работния ден време е малко, за да стигне за всичко. Трябва и да си починете. Почивните дни са за това. А вашата фирма за почистване в София ще има редовен ангажимент за дома ви с абонирането ви за почистването му.

Абонаментно почистване на домове

Професионалното абонаментно почистване е по-ефикасно

Спомнете си колко пъти сте почиствали дома си в Илиянци набързо, за да успеете да свършите и куп други неща. Специалистите по почистване идват в дома ви редовно, съгласно плана за абонаментно чистене, и разполагат с достатъчно време, което е необходимо за пълно почистване.

Посвещавайки толкова време за почистването на дома ви съгласно абонамента, колкото е необходимо, нашите специалисти отделят необходимото време и грижи за подово почистване, почистване на мебелите ви, на прозорците ви и на всички повърхности и части, които се нуждаят от възстановяване на чистотата чрез почистване и обезпрашаване.

почистване на домове в Илиянци

Използване на подходящи препарати

За всяка повърхност е необходим правилен подход, избор на подходящи препарати, определена продължителност на действие на препарата върху повърхността. Оставете на нашите служители, които ще поддържат дома ви, спазването на всички тези условия. С това ви гарантираме ефикасно почистване и блестяща чистота.

 

Почистване с професионални машини

Специалистите от Casa Limpia използват професионални машини, които са по-ефикасни и почистват в дълбочина и напълно. Това се отнася например за пране на мека мебел в Илиянци. При това пране влагата се извлича почти напълно, а до няколко часа мебелите изсъхват напълно.

 

Абонаментът ви гарантира поддържане на чистотата на подовете

С машинно почистване на твърди подови настилки ще имате абсолютно чисти подове. Ако желаете, включете в абонамента и пране на килими.

 

Чисти баня и тоалетна

Банята и тоалетната се нуждаят от редовно поддържане на хигиена. Периодично цялостно почистване на санитарните помещения в дома ви в Илиянци ще ви гарантира почистване на фаянс и санитария. Нашата услуга включва и дезинфекция на повърхностите.

 

Прозорците ще блестят с чисти повърхности

Спестявате си досадното чистене на прозорците, а след абонаментната услуга всички остатъци от прах, капки от дъжд и замърсявания ще бъдат отстранявани с професионално почистване на прозорци.

 

Парово почистване и дезинфекция

За пълна хигиена на дома ви, която става още по-наложителна в условията на пандемия, Casa Limpia предлага парово почистване и почистване с дезинфектанти, за да отстрани напълно попаднали отвън микроби и вируси и да създаде чиста среда, не позволяваща виреенето им.

 

Абонирайте се за почистване на подовете, кухнята, банята, тоалетната – и още

Основните места в дома ви в Илиянци, които имат нужда от редовно професионално почистване, са подовете, прозорците, както и най-използваните помещения – кухнята, банята и тоалетната. Абонаментът за тези услуги ще ви осигури поддържане на чистотата в дома ви, без вие да имате ангажимент за това и да е необходимо да отделяте време да чистите сами.

Можете да започнете с абонамент за пакет Limpia Старт, а ако желаете, да преминете на пакет Limpia Стандарт – за почистване и на дограма и прозорци и на уредите в кухнята, или пакет Limpia Про – той включва почистване на всички повърхности, включително и на терасата.

 

By | 2020-08-28T10:14:01+03:00 август 28th, 2020|Categories: Абонаментно почистване на домове|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване на домове в Илиянци

About the Author: