Абонаментно почистване на домове в Малашевци

Абонаментно почистване на домове в Малашевци

За всички заети с работа, гледане на малки деца, с много ангажименти редовното чистене е непостижимо. Но чистотата в дома трябва да се поддържа на ниво. И не е трудно, ако разчитате на абонаментно почистване на домове за Малашевци.

 

Абонаментно почистване на домове в Малашевци

 

Редовното почистване от фирма ви спестява куп ангажименти

За почистването на дома ви трябват препарати, уреди, а след това и време за самото почистване. И това се повтаря на определени периоди. Просто си го спестете, с абониране за услугите на нашата фирма за почистване в София.

Така на желаните от вас периоди ще разчитате на почистване на основните повърхности, както и на почистване на прозорци, уреди и други места в дома ви в Малашевци.

Няма да се налага вие да осигурявате препаратите, уредите и материалите. Няма да е необходимо да отделяте цял ден или часове, за да почистите дома си. Нашите специалисти ще правят това вместо вас. А за вас оставяме удоволствието от добре почистения дом.

 

Абонаментното почистване на подовете и мебелите е много важно за чистотата

Ние почистваме основните повърхности, които се замърсяват на-много. На първо място това са подовете, затова предлагаме машинно почистване на твърди подови настилки. С него ще отстраним целия прах и замърсявания, космите от домашните любимци и всички петна. На място ще извършим и пране на килими, което е удобство и пести време, а и след изпирането и машинното извличане на влагата ще се радвате на чистите и свежи цветове на изпраните меки подови настилки.

 

Абонаментно почистване на санитарните помещения

Всеизвестно е колко бързо се замърсяват санитарните помещения – банята и тоалетната. Та те се ползват многократно всеки ден. Грижете се за чистотата им в дома ви в Малашевци, като ги поверите на нас. С почистване на фаянс и санитария и дезинфекция на вашата баня и тоалетна не само ще отстраним замърсяванията, но и всички микроби. Хигиената в настоящата обстановка трябва да бъде на първо място. Абонаментът за почистване на вашата баня и тоалетна ви гарантира образцова хигиена.

 

Миенето на прозорците – досадно, но необходимо, извършвано от професионална фирма

Нашата фирма за почистване е специализирана и в чистенето на прозорци – рамки, стъкла, както и на щори. Поддържането на чистотата им в дома ви в Малашевци е досадно, но ние сме професионалисти и всеки път ще се справяме на ниво. Поверете ни чистотата на вашите прозорци и щори като част от абонаментното почистване за вашия дом.

 

Изберете пакет, който подхожда на вашия дом

Предлагаме пакети за почистване, с които ще ви бъде удобно и изгодно да използвате нашите почистващи услуги.

Пакет Limpia Старт е за основните почистващи дейности – на подовете, кухнята, банята, тоалетната.

С Limpia Стандарт ще добавите и двустранно измиване на прозорци, на кухненски уреди, почистване на осветителни тела, контакти, радиатори.

С Limpia Про допълнително ще получите услугите почистване на мека мебел, матраци, врати, тераси.

Изберете подходящия пакет, за да се грижите за дома си в Малашевци с почистващите услуги от Casa Limpia.

Абонаментът за почистване е съвременно разумно и необходимо решение за всички заети хора, които искат домовете им в Малашевци да са редовно почиствани и поддържани. Свържете се с нас! За вашия дом ще се погрижат специалистите с опит от Casa Limpia.

By | 2022-01-05T12:28:33+02:00 януари 5th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване на домове в Малашевци

About the Author: