Абонаментно почистване на домове в Овча Купел

Абонаментно почистване на домове в Овча Купел

Редовно почистване на дома ви в Овча Купел е гаранция за поддържане на приветлив дом със здравословна среда. Не се разстройвайте, ако сте прекалено заети с работа или имате много ангажименти покрай децата. Разрешете проблема с услугата абонаментно почистване на домове. Вече много хора разчитат на професионална фирма за поддържане на основните места в дома им. Улеснете и вие своя живот и поддържайте комфорта с професионално почистване от Casa Limpia. Абонирайте се за редовни грижи за дома ви и изпълнявайте основните си ангажименти, като знаете, че професионалистите ще се грижат за чистотата му.

 

Абонаментно почистване на домове в Овча Купел

 

Абонаментен план според площта на дома ви

Изберете абонаментен план според площта на дома ви в Овча Купел. Голямо предимство е това, че и трите варианта включват препарати, които осигуряваме ние. Така ще ви спестим и тази грижа и времето и усилията за набавяне на препарати за почистване на различните видове повърхности.

  • Абонаментно почистване на до 70 квадратни метра

Този план включва почистване с професионална прахосмукачка на твърдите и меките подови настилки. Освен това се грижим за обезпрашаването на мебелите и уредите, като отстраняваме петната по дървените мебели и ги полираме.

Друга важна част от дома ви в Овча Купел са банята и тоалетната. Почистваме душа, ваната, мивката, тоалетната чиния и ги дезинфекцираме.

Още една стая, която ежедневно и многократно се използва и замърсява, е кухнята. В този абонаментен план е включено и почистване на кухнята.

Цената на абонаментния план е 45 лева.

  • Абонаментно почистване на до 100 квадратни метра

Този абонаментен план е подходящ за по-големи жилища в Овча Купел. Той също включва почистване на основните повърхности в дома.

Извършваме прахосмукиране на твърдите и меки подови настилки. Обезпрашаваме мебелите и уредите. Почистваме от петна и полираме дървените мебели.

Грижим се за чистотата на банята и тоалетната, като освен почистване на ваната, душа, мивката и тоалетната чиния извършваме и дезинфекция.

Този абонаментен план също включа почистване на кухнята.

Цената му е 50 лева.

  • Абонаментно почистване на до 140 квадратни метра

Този план е подходящ за големи домове в Овча Купел. Той включва същите дейности, както горните два плана.

С подово почистване ще възстановяваме чистотата на твърдите и меките подови настилки, мебелите и уредите. Ще чистим банята и тоалетната, с основните места в тях – душ, вана, мивка, тоалетна чиния, а след това ще извършим дезинфекция на санитарните ви помещения.

Ще чистим и кухнята ви, за да може отново да ви посреща с чистота и комфорт.

Цената на този абонаментен план е 60 лева.

 

Заявете и допълнителни почистващи услуги

Ако освен включените в избрания от вас план дейности искате допълнително почистване на повърхности, например почистване на прозорци, заявете допълнително и тези услуги.

Препоръчваме ви да използвате и услугата ни пране на мека мебел, която извършваме машинно и до часове меката ви мебел е не само напълно чиста и без петна, но и напълно суха.

С абонаментно поддържане на чистотата на дома ви в Овча Купел от Casa Limpia домът ви ще бъде редовно почистван, а вие ще можете да разполагате с времето си, за да се посветите на работата си и на семейството си.

By | 2021-06-28T18:23:09+03:00 юни 28th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване на домове в Овча Купел

About the Author: