Абонаментно почистване на домове в Разсадника

Абонаментно почистване на домове в Разсадника

Домът ви в Разсадника се нуждае от основно почистване? Лесно е. Не, не искаме да кажем, че трябва да отделите дни за набавяне на материали и препарати и да извършите чистенето сами. Просто потърсете нашата фирма за почистване София и оставете почистването на нас.

А още по-добре е да си направите абонамент за почистващите ни услуги. Така в дългосрочен план няма да се ангажирате с почистване, а домът ви ще бъде поддържан и чист. Това е избор на модерните хора, които имат множество служебни и семейни ангажименти и намират това удобно решение за осигуряване на чистота и уют в дома.

 

Абонаментно почистване на домове в Разсадника

 

Абонаментът е в зависимост от площта на дома ви

Ние предлагаме пакетни услуги за почистване и абонаментни планове в три варианта, според площта на дома, който трябва да почистваме. Те са за домове с площ до 70 квадратни метра, до 100 квадратни метра и до 140 квадратни метра.

 

Ние осигуряваме всички почистващи препарати

Нашите почистващи услуги, включително и абонаментните, са с осигуряване на всички препарати, необходими за почистването. Няма да е необходимо вие да се ангажирате с търсенето и купуването им.

 

Какво включват плановете за почистване с абонамент

При абонаментно почистване на домове включените дейности са следните:

  • Почистване с прахосмукачка на твърдите и меките подови настилки;
  • Почистване на дтрвените мебели, с обезпрашаване и полиране;
  • Почистване на бялата и черна техника, с обезпрашаване;
  • Почистване на фаянс и санитария – това включва банята и тоалетната, с почистване на ваната, душ кабината, мивката и тоалетната чиния, както и дезинфекцията им;
  • Почистване на кухнята.

 

Подово почистване е много важно за осигуряване на чистотата на дома ви. Подовете поемат всякакви замърсявания, внасяни отвън и наслагвани вътре при различни ежедневни дейности. С нашите професионални уреди ще поддържаме подовете ви чисти, така, както не бихте могли с обикновена прахосмукачка.

 

Поръчайте почистване на допълнителни места в дома ви

Към тези основни дейности можете да поръчате и почистване на други елементи в дома ви в Разсадника.

Обикновено клиентите ни поръчват почистване на прозорци, както и на щорите към тях. Това е доста работа, отнемаща много време, а ние ще я извършим отлично и професионално. Оставете поддържането на чистотата на прозорците ви на нас.

 

Поддържане на меката мебел

Чистата мека мебел предразполага и кани за отдих. Тапицерията се замърсява всеки ден, не само от прах, но и от други замърсители – домашни любимци, изпускане на трохи, разливане на течности.

Не е необходимо да търкате и да не знаете дали ще отстраните дадено петно. Не забърсвайте с влажна кърпа, защото влагата ще проникне навътре и ще се появи мухъл.

Ние извършваме машинно пране на мека мебел. С нашето професионално оборудване извършваме прането на място, Впръскваме разтвора в дълбочина, а след това извличаме почти цялото количество разтвор. Остава само около 5% влага, която се изпарява до часове и след това меката ви мебел е чиста и суха. Оставете поддържането на чистотата й на нас.

Абонирането за почистване на дома ви в Разсадника пести време и усилия. То ви гарантира чист дом, с чистота и дезинфекция, осигурени от специалистите от Casa Limpia. Разчитайте на нас, изберете подходящ абонаментен план и добавете заявка за допълнителни дейности според необходимостите ви. Очакваме вашите заявки на телефон 0877 828 383 и ви гарантираме професионално поддържане на чистотата в дома ви.

By | 2022-06-10T19:56:42+03:00 юни 10th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Абонаментно почистване на домове в Разсадника

About the Author: