Абонаментно почистване на домове в София

Абонаментно почистване на домове в София

Почистването – така необходимо и толкова времепоглъщащо. А в забързаното ежедневие периодите на почивка са толкова малко, и то от време на време.

Подовете, мебелите и уредите се нуждаят от често почистване от праха, за да се поддържа и средата в дома чиста и да не се вдишва прах, наслоен с времето. При всяко отваряне на прозорец и влизане на човек у дома с него неизбежно навлиза и замърсен въздух, характерен за градската среда.

Кухнята и банята са две помещения, които се нуждаят най-много от редовно почистване, тъй като са най-използвани във всеки дом.

Как да направите компромис – домът да е чист, а и вие да използвате свободното време за пълноценен отдих? Разбира се, с абонаментно почистване от Casa Limpia. Освободете си време, поръчвайки почистване с абонамент, и се наслаждавайте на чистия си дом.

Заявете желаната услуга за абонаментно почистване като изпратите форма за запитване или се свържете с нас по телефона, за да ви предложим конкретна оферта за почистване на дома.

 

Абонаментно почистване в София

Какво включва абонаментното почистване

Всеки дом е различен по площ, а в зависимост от използването му и от броя на членовете на семейството някои стаи се нуждаят от редовно почистване, а други, които се използват рядко, например стаи за гости, не се замърсяват лесно и просто е необходимо почистване на праха един път седмично.

Затова Casa Limpia ви предлага различни решения, с различни планове за почистване на домове. Можете да изберете почистване на подовете, на мебелите, на стъклата на дограмата и на огледалата, както и почистване на две основни помещения във всеки дом – кухнята и банята. 

Препаратите при абонаментното почистване

Възлагайки задачата за периодично почистване с абонамент на Casa Limpia, ще си спестите още време, което бихте отделили, за да обикаляте магазините и подбирате препарати за различните повърхности в дома. Ние извършваме абонаментното почистване с наши препарати. Цената им е включена в общата цена за абонамента.

Но ако предпочитате почистване с препарати, на които държите, ще извършваме услугата с тях.

Още една възможност за избор са еко пакетите, които можем да ви предложим като алтернатива. С еко препарати ще избегнем дразненето на алергичните членове на семейството и домашните любимци.

Какви абонаментни планове ви предлагаме

В зависимост от площта на дома ви ще ви предложим три вида планове за почистване с абонамент:

  • за домове с площ до 70 квадратни метра
  • за домове с площ до 100 квадратни метра
  • за домове с площ до 140 квадратни метра

Ако площта на дома ви е  по-голяма от 140 квадратни метра, свържете се с нас, за да обсъдим  решение за почистване като абонаментна услуга.

почистване на домове в София

Какво включват трите плана за абонамент за почистване с Casa Limpia

Пакетът за площ до 70 квадратни метра е в два варианта – за 5 или 10 почиствания. При него почистваме следните повърхности, мебели и уреди:

  • твърдите и меките подови настилки – с професионална прахосмукачка
  • почистване от праха на мебелите и уредите
  • почистване в банята – ваната, душа, мивката и тоалетната
  • почистване в кухнята

Пакетът за площ до 100 квадратни метра също се предлага в два варианта – за 5 и за 10 почиствания. Той включва прахосмукирането, обезпрашаването и почистването на същите повърхности, мебели, уреди и помещения.

Същите услуги ще получите и при пакета за почистване на абонамент на дом с площ до 140 квадратни метра. И тук можете да изберете между 5 и 10 почиствания в плана.

Заявете желаната услуга за абонаментно почистване като изпратите форма за запитване или се свържете с нас по телефона, за да ви предложим конкретна оферта за почистване на дома.

By | 2018-10-08T11:50:36+03:00 юни 12th, 2018|Categories: Абонаментно почистване на домове, Фирма за почистване София|Tags: |Коментарите са изключени за Абонаментно почистване на домове в София

About the Author: