Дезинфекция и почистване на помещения в Захарна фабрика

Дезинфекция и почистване на помещения в Захарна фабрика

В условията на пандемия редовното почистване и дезинфекция на помещения са от първостепенно значение. Предлагаме ви както еднократно почистване и дезинфекция, така и абонамент за тези дейности за помещения в Захарна фабрика.

Дезинфекция и почистване на помещения в Захарна фабрика

Почистване на подове, тоалетни и прозорци

Почистването на подовете е основната дейност за поддържане на чистота в помещенията. С машинно почистване на твърди подови настилки ще отстраним всички замърсявания и прах от подовете. Тези повърхности поемат основната част от замърсяванията и с професионалната почистваща услуга ще ви осигурим пълната им чистота.

Още една важна дейност за поддържане на чистотата в помещения в Захарна фабрика е почистване на фаянс и санитария. Оставете почистването на санитарните помещения на професионалистите. Тази услуга включва почистването на тоалетните, мивките, сифоните, подовете и стените с подходящи препарати от нашите специалисти.

Прозорците на помещенията също изискват редовни грижи, тъй като повърхностите им събират прах и петна от дъждовете. С професионално почистване на прозорци стъклата им ще възстановяват чистотата и блясъка си. Разчитайте на нас и добавете към изискваните дейности по почистване и почистване на щори.

Други почистващи дейности за помещения в Захарна фабрика

Според спецификата на помещенията ви можете да добавите към заявките за почистване и други дейности, за да поддържаме пълната им чистота.

Ако в помещенията имате мокети и килими, възползвайте се от професионалните ни услуги за почистването им, с използване на професионални машини за прането им на място.

Почистване на помещения след ремонт

След ремонт остават както отпадъци, така и замърсявания върху повърхностите, отстраняването на които отнема много време. Възложете ни почистване след ремонтни дейности за помещенията ви в Захарна фабрика и оставете почистването на праха, следите от боя и други замърсявания на нашите служители.

Ще организираме и изнасянето на отпадъците, останали след ремонта. Ще ви отменим изцяло при почистването, за да ви посрещнат помещения не само с нов облик след ремонта, но и напълно чисти и приветливи.

Дезинфекция с пара на помещения в Захарна фабрика

За дезинфекция на помещенията ви предлагаме почистване с пара. С него се избягва използването на препарати, а високата температура на парата и мощността на професионалните ни машини за този вид почистване гарантират пълна дезинфекция. Горещата пара унищожава всички бактерии и вируси, а освен тях извлича и замърсяванията – прах и други частици.

Една от най-търсените ни услуги за Захарна фабрика е почистването с пара на подове. Така се комбинират почистването и дезинфекцията на помещенията. Рисковете, свързани с разпространението на коронавируса, налагат редовна дезинфекция. Тя може да се постигне както с препарати, така и с парочистачки, използващи пара с висока температура. Предлагаме професионална дезинфекция с пара, за да не се допусне заразяване с вируса. Той е устойчив в продължение на няколко часа, когато попадне върху някоя повърхност. С дезинфекцията с пара се елиминира рискът от заразяване. Нашите специалисти почистват с професионални парочистачки както подовете, така и плотовете, и отделят специално внимание на дезинфекцията на санитарните помещения. Мощността на професионалните уреди е много по-голяма от тази на битовите парочистачки. Заявете дезинфекция с пара на помещенията ви в Захарна фабрика.

By | 2020-09-16T13:25:01+03:00 септември 16th, 2020|Categories: Дезинфекция и почистване на помещения|Коментарите са изключени за Дезинфекция и почистване на помещения в Захарна фабрика

About the Author: