Еднократно почистване на апартамент в Люлин 5

Еднократно почистване на апартамент в Люлин 5

За еднократно почистване на апартамент в Люлин 5 ни търсят както преди нанасяне в ново жилище, освободено от предишните собственици, така и след ремонт, а и в края на зимния сезон и през есента. Това е удобство, което нашите клиенти оценяват – професионално почистване, което пести на семейството време и много усилия. Ние сме на ваше разположение за възстановяване на реда и уюта в дома ви.

Потърсете ни, за да възложите почистването на дома ви и ще се убедите, че си струва да се абонирате за нашите услуги. С абонаментно почистване на домове за вашето семейно жилище в Люлин 5 ще имате гаранция за редовни грижи за отстраняване на замърсяванията и чист до блясък интериор.

 

Еднократно почистване на апартамент

 

Почистване на санитарните помещения

Нашите услуги са незаменими, когато става въпрос за отстраняване на варовикови наслагвания, замърсявания, мухъл в банята и тоалетната. Тези помещения се използват многократно всеки ден и въпреки ежедневното забърсване и изхвърлянето на отпадъците се наслагва не само прах. С почистване на теракота и санитарията ще възстановим блясъка и свежия чист вид на банята и тоалетната ви. Ще се погрижим и за пода, ще изчистим душ кабината, ваната, тоалетната чиния.

В санитарните ви помещения в апартамента ви в Люлин 5 има много работа по отстраняване на замърсяванията. Ние ще я извършим вместо вас и ще ви посрещнат напълно почистени баня и тоалетна.

 

За чисти мебели

Нашите услуги включват и обезпрашаване и полиране на дървените мебели. Ще отстраним петната по тапицерията на дивана, креслата, табуретките. Извършваме пране на мека мебел на място, с професионални машини. Перящият разтвор се извлича почти напълно и тапицерията изсъхва до часове след прането.

Мебелите във всяка стая ще светнат и ще ви посрещнат без прашинка и петно по тях.

 

Прозорците се нуждаят от специални грижи

Всяко почистване на прозорци в апартамента ви в Люлин 5 е свързано с много време, търсене на препарати, търкане, следене дали са останали непочистени места, петънца, следи от капки. Ние ще ви спестим всичко това и ще премахнем всички замърсявания и по стъклата, и по рамките. Непременно ни поръчайте и почистване на щори.

 

За чисти подове

След премахването на замърсяванията в апартамента по таваните, стените, мебелите, уредите и други идва ред на подово почистване. Ние ще третираме подовете в зависимост от материала им. След всяко чистене по подовете попада прах и частици от замърсяванията при почистването на другите повърхности. С нашето професионално оборудване ще премахнем напълно тези замърсявания. Чистите подове са гарантирани, когато възложите цялостните грижи за почистването на нашата фирма за почистване в София.

 

Когато приключите ремонта

След приключване на ремонта в апартамента ви в Люлин 5 остава много прах, следи и петна от бои, малки количества материали и други. Възложете ни почистване след ремонтни дейности и ще ви отменим в чистенето и изнасянето на отпадъците.

Ремонтът оставя много замърсявания и отпадъци. Не отделяйте време за това, ще са ви необходими дни, дори седмици. Нашата фирма за почистване на домове ще се справи отлично и домът ви ще ви посрещне не само обновен, но и напълно чист.

Еднократното почистване на апартамента ви в Люлин 5 е наша задача, която ние от Casa Limpia ще изпълним отлично, така че ще ни възлагате отново с удоволствие мисията за постигане на чист дом.

By | 2022-12-01T20:37:16+02:00 декември 1st, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Еднократно почистване на апартамент в Люлин 5

About the Author: