Еднократно почистване на апартамент в Сердика

Еднократно почистване на апартамент в Сердика

Удобството на професионално еднократно почистване на апартамент в Сердика е несъмнено. Ако е предпразничен период, фирмата, която наемете за почистването, ще го извърши, докато вие се занимавате с ежедневните си задължения. Ако очаквате гости, също ще бъде удобно да разчитате на нашата фирма за почистване София – Casa Limpia, докато вие се грижите за семейството и изпълнявате служебните си задължения. Еднократният избор на професионалисти в почистването е удобен и след ремонт.

Професионалните почистващи услуги са модерен избор на практичните хора. Специалистите по почистване ви спасяват винаги, когато трябва домът ви да блесне с чисти повърхности, мебели, уреди и подове. И разбира се, в тези услуги влиза и почистване на прозорци – дейност, отнемаща много време, с която ще се заемем също ние.

 

еднократно професионално почистване

 

Обадете ни се за почистване и уточнете пакета, който избирате

За еднократното почистване на апартамента в Сердика изберете от нашите пакети с услуги.

Limpia Старт е пакет, включващ

почистване на кухнята, почистване и дезинфекциране на банята, прахосмукиране на подовете   – както на твърдите, така и на меките подови настилки, и измиване на подове.

С Limpia Стандарт към тези услуги се добавят и двустранното измиване на прозорците и дограмата, както и почистването на осветителните тела и радиаторите.

Изберете Limpia Про и освен услугите в пакета Стандарт ще получите и почистване на уредите и фурната в кухнята, машинно пране на мека мебел на място и почистване на терасата.

Можете да поръчате и допълнители почистващи дейности според особеностите на дома ви.

 

С професионалното почистване си гарантирате абсолютна чистота на подовете

Избирайки услуга от професионалистите от фирмата ни за почистване на апартамент в Сердика еднократно, вие получавате не само високо качество на всички почистващи услуги. Особено важно е почистването с професионална прахосмукачка, която отстранява всичкия прах и замърсявания. С машинно почистване на твърди подови настилки всички замърсявания, внесени в дома и наслоени от почистването на мебелите и уредите, ще бъдат отстранени. С домашната прахосмукачка не можете да постигнете такава чистота, затова изберете услугите на нашите специалисти, когато ви е важно да се почисти домът ви преди празник, годишнина и други случаи.

 

Професионалното почистване на санитарните помещения

Банята и тоалетната са най-замърсяваните помещения, дори при ежедневното почистване от домакинята. Както при редовното професионално чистене, така и при еднократното почистване на дома ви е особено екипът ни да се заеме с почистване на фаянс и санитария. Ние ще се погрижим и за почистването на мивката, огледалото, пода, стените. На края ще дезинфекцираме банята. В тоалетната ще почистим основно тоалетната чиния и пода, ще изхвърлим отпадъците. Ще дезинфекцираме и това помещение, за напълно здравословна среда в дома ви. Замърсяванията от банята и тоалетната лесно се пренасят в другите стаи, затова е важно при почистването еднократно в дома ви в Сердика грижите за възстановяване на чистотата включват внимателно чистене и дезинфекциране в санитарните помещения.

 

Еднократно еко почистване

При еднократно почистване на домове можете да ни поръчате еко почистване, ако у дома имате хора с алергия, малки деца, домашни любимци. При еко почистващите услуги използваме препарати, които не предизвикват алергии и реакции с риск за здравето.

Независимо дали ви предстои празнуване у дома ви в Сердика, посрещане на гости, или сте правили ремонт, еднократното организиране и извършване на почистването от Casa Limpia е улеснение на отлично ниво, с което ще си гарантирате чист и уютен дом, с блестящи повърхности, чисти прозорци и подове. Поръчайте ни необходимите почистващи услуги и ще ги извършим с отлични резултати.

By | 2022-11-03T07:42:03+02:00 ноември 3rd, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Еднократно почистване на апартамент в Сердика

About the Author: