Еднократно почистване от фирма

Еднократно почистване от фирма

За тези, които имат време за поддържане на чистота в дома, но искат еднократно основно почистване, след което е достатъчно седмично почистване и поддържане, предлагаме различни услуги за еднократно почистване от Casa Limpia.

Еднократно почистване от фирма

Професионалното почистване ще отстрани праха и нечистотиите в дълбочина

Всяко почистване отстранява натрупания за седмицата прах и нечистотии. Обикновено домакинята има време за по-пълно почистване през почивните дни. Тогава е време за почистване на банята, кухнята, прозорците.

Почистването може да се извърши с препарати, които се продават в магазините, или да си направите сами почистващи смеси от налични във всеки дом продукти.

Но за разлика от професионалното почистване на фаянс и санитария, както и подово почистване с мощна професионална техника, ръчното отстраняване на праха и нечистотиите не успява да премахне цялото им количество.

Професионално почистване от фирма София

Затова ви препоръчваме еднократна услуга за почистване на дома – основно почистване на помещенията, подовете и другите повърхности и уредите. След това вече можете да се грижите за поддържането с ежеседмични почистващи дейности.

Какво ви предлагаме в пакета за еднократни почистващи услуги

Пакетът от дейности ще бъде изготвен в зависимост от големината на дома ви, спецификата, както и според вашите нужди и предпочитания.

Пакетът за основно професионално почистване, което Casa Limpia ще извърши еднократно в дома ви, може да включва:

  • почистване на подови настилки – твърди и меки
  • почистване на прозорци и дограма
  • почистване на кухнята и уредите в нея
  • почистване на банята – фаянса, пода, огледалата
  • машинно почистване на меката мебел
  • почистване на кожена мебел
  • изпиране на килими
  • почистване на завесите и щорите
  • почистване на климатиците

Към тези дейности можете да добавите и други, в зависимост от местата и уредите, които искате да почистим. Съветваме ви да ни се доверите за почистване на основните уреди: фурната, хладилника, пералнята, както и на осветителните тела. Почистването на тези уреди и повърхности ще допринесе за напълно чиста и приятна среда в дома ви.

Еднократните почистващи дейности ще отстранят всички замърсявания

Във всеки дом има трудно достъпни места – ъгълчета, малки пространства между мебели у уреди. Обикновено не се отделя внимание и на пространствата зад мебелите. При ежеседмичното почистване домакините често подминават тези пространства и ъгълчета, а те също се нуждаят от отстраняване на натрупания там прах.

Професионалният пакет дейности за почистване от Casa Limpia се извършва от професионалисти, които не оставят непочистено нито едно кътче. Трудните за достигане с ръка участъци не са проблем при използването на професионална техника.

Спестете време с еднократни почистващи услуги от професионалисти

Още едно предимство на услугите на фирма за почистване на домове в София е пестенето на време за домакините. Всяко почистване, дори ежеседмичното, изисква отделяне на голяма част от свободното време през почивните дни.

Обърнете се към Casa Limpia за еднократно основно почистване на дома ви, за да можете да си починете пълноценно или да посветите повече време на професионални задачи.

By | 2018-10-08T11:49:24+03:00 септември 26th, 2018|Categories: Добра фирма за почистване, Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Еднократно почистване от фирма

About the Author: