Ежедневно почистване на офиси

Ежедневно почистване на офиси

Ежедневно почистване на офиси

С  услугата почистване на офис от Casa Limpia вашият офис винаги ще ви посреща чист и приветлив и ще предразполага и клиентите ви. Поемайки задължението за ежедневната грижа за чистотата в офиса, ние ще ви спестим и време, което иначе трябва да отделите, за да осигурите препарати, а след това за да наемете персонал за почистващите дейности.

Ежедневно почистване на офиси

Спецификата на препаратите и оборудването за почистване

За почистване на отделните помещения, особено на санитарните, са необходими специфични препарати. Сред множеството предложения на пазара е трудно да се ориентирате и да направите правилния избор. Ние ще го направим вместо вас. Препаратите, които използваме, са одобрени от Министерството на здравеопазването и няма да нарушат здравословността на средата в офиса ви.

За почистващите дейности е необходимо и специално оборудване – мопове, четки, кофи, колички и т.н. Ние разполагаме с разнообразие от такива уреди, от които подбираме за използване подходящите по големина и капацитет в зависимост от площта, която трябва да се почисти.

Опазване на имуществото в офиса

С ежедневните почистващи услуги от Casa Limpia сте спокойни за опазването на офисното имущество. Нашите служители са отговорни и внимателни, вашето оборудване, мебели и други вещи ще бъдат почиствани професионално, без риск от повреждане.

фирма за чистене на офис

Ежедневно почистване на подовите повърхности

Подовите настилки се нуждаят най-много от ежедневно почистване, тъй като в офиса влизат много посетители. Извършваме почистване на твърди и меки подови настилки чрез прахосмукиране с професионална прахосмукачка.

Ежедневно почистване на праха

В замърсената градска среда наслояването на прах е голям проблем. Прахът се отлага върху мебели и уреди. Разчитайте на Casa Limpia за ежедневно отстраняване на праха.

Изхвърляне на отпадъци

Във всеки офис ежедневно се натрупват отпадъци – опаковки от консумативи, хартия, пластмасови чашки за еднократна употреба, бутилки от вода и други.

Ние поемаме ежедневното събиране на отпадъците и разделното им изхвърляне за рециклиране.

Почистване на санитарните помещения

Санитарните помещения се използват многократно през деня, от всички офис служители, а често и от посетители. Ежедневното почистване на фаянса и санитарията осигурява добра хигиена и допринася за благоприятна среда в офиса като цяло.

С почистването на мивката, тоалетната чиния и пода с подходящи препарати всеки ден от Casa Limpia си гарантирате чисти санитарни помещения и неизменно добра хигиена. А след почистването извършваме и ароматизиране.

Зареждане на консумативи в санитарните помещения

Сапунът, тоалетната хартия, хартиените кърпи са консумативи, които се изразходват бързо. Както за служителите в офиса, така и за посетители и клиенти е важно по всяко време в санитарните помещения да има консумативи.

Разчитайте на Casa Limpia за ежедневно зареждане на необходимите количества консумативи. Вие ще изберете вида на консумативите, а ние ще осигуряваме ежедневните количества, които са достатъчни за вашия офис.

Бързо и ефективно почистване с разпределяне на ежедневните дейности

Служителите на фирмата за почистване на офиси Casa Limpia ще поддържат ежедневно офиса ви, като си разпределят задълженията и секторите, които трябва да се почистят. Така ежедневните почистващи услуги се извършват бързо, с максимална ефективност.

 

By | 2018-07-12T15:17:17+03:00 юли 12th, 2018|Categories: Абонаментно почистване на офиси|Коментарите са изключени за Ежедневно почистване на офиси

About the Author: