Жена за почистване в Гео Милев

Жена за почистване в Гео Милев

Когато сте затрупани от служебни задължения или полагате грижи за децата, потърсете отмяна за постигане на чистота и ред в дома ви в квартал Гео Милев. Вашето решение е служителка от фирма за почистване в София – Casa Limpia.

1. Жена за почистване в Гео Милев

Много семейства търсят жена за почистване от професионална фирма

Как да наемете жена за почистване на дома е въпрос, на който ще дадем един отговор: обадете се на Casa Limpia. Нашите служителки имат опит в професионално почистване на повърхности и мебели в дома и ще ви осигурят необходимата чистота с нашата услуга абонаментно почистване на домове.

Ние обучаваме служителките си на тънкостите на видовете почистване и им осигуряваме всички необходими препарати. Когато наемете жена за почистване на дома ви в Гео Милев, това ще бъде наша служителка с опит, която ще ви спести търсене и купуване на препарати и времето за почистване, което бихте отделили сами.

почистване от професионална фирма

Жена за почистване на подови настилки

Подовите настилки се замърсяват най-много заедно със санитарните помещения. Услугата почистване от служителка от професионална фирма включва машинно почистване на твърди подови настилки, пране на килими и текстилни настилки във всички стаи, в които желаете да бъдат почистени подовете и меките настилки.

Потърсете жена за почистване на санитарните помещения

Една от най-търсените услуги за почистване в домове в Гео Милев е почистване на фаянс и санитария. Поддържането на тези помещения е трудно, изисква много време и специализирани препарати. Оставете тази задача за професионалистка от нашата фирма.

Вашите баня и тоалетна ще бъдат поддържани в приятен вид, с редовно отстраняване на замърсяванията по фаянса, почистване на мивката, ваната, тоалетната чиния, стените и пода.

С почистване от жена, наета от професионална фирма, ще си спестите много време и усилия и ще постигнете необходимата чистота, която ще се поддържа от наетата от вас специалистка по почистване.

Прозорците ви ще светят от чистота

Още една домакинска задача за почистване е поддържането на прозорците. Когато наемате жена за почистване, включете в изисквания от вас пакет дейности почистване на прозорци. Вече няма да се налага да изпитвате неприятно чувство, гледайки прозорците замърсени с прах и следи от дъжд, защото нямате време да ги почистите. Възложете тази задача на наетата от вас професионалистка по почистване и ще се радвате на чисти стъкла и рамки. Можете да включите към изискваните от вас дейности и почистване на щори.

Погрижете се и за меката мебел

Меката мебел се замърсява ежедневно. Чистите мебели в дома ви в квартал Гео Милев са една от предпоставките за уют и добро самочувствие на семейството.

Меката мебел се почиства добре само с машинно пране на мека мебел. Наетата от вас жена от почистваща фирма ще има опит с използването на професионална машина за пране за тапицираните дивани, кресла и други. Машинното изпиране извлича замърсяванията в дълбочина, а заедно с тях се извлича и почти цялата влага. Самите мебели изсъхват напълно до няколко часа и сияят от чистота.

Наемането на жена за почистване от Casa Limpia ви гарантира чист дом, без да отделяте необходимия дълъг период от време и усилия за набавяне на препарати и за самото почистване. Свържете се с нас! Възползвайте се и улеснете ежедневието си, за да се радвате на чист и приветлив дом.

 

By | 2020-06-03T17:48:21+03:00 юни 3rd, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Жена за почистване в Гео Милев

About the Author: