Защо да изберете услугите на фирма за почистване на домове

Начало/Фирма за почистване София/Защо да изберете услугите на фирма за почистване на домове

Защо да изберете услугите на фирма за почистване на домове

Почистването е задача, която стои ежедневно пред домакинства и офиси. До скоро се смяташе, че единственият вариант на въвеждане на чистота и ред и почистване на офиси е със собствени сили. Но вече има фирми като Casa Limpia, които предлагат различни варианти на комбинации от почистващи дейности и абонаментно почистване на домове.

фирма за почистване на домове

Предимствата на почистването от фирма

  • На първо място, това ще ви спести време.
  • Няма да ви се наложи да търсите различни почистващи препарати.
  • Професионалното оборудване, използвано от Casa Limpia, почиства много по-пълно и в дълбочина.

Времето – а то не е никак малко

Всеки, който има опит в основно почистване, знае колко време трябва да се отдели, за да може всичко да светне от чистота до блясък. В дома и в офиса има различни обекти – подови настилки, мека мебел, дървени мебели, електроуреди, прозорци, завеси, щори.

Най-много време отнема почистването на банята и тоалетната. Те се използват от всички и се замърсяват много бързо. А ако се заемем с почистването на фурната в кухнята, това е още една времепоглъщаща задача.

Всички тези обекти ще бъдат почистени основно от Casa Limpia, за да можете вие да посветите времето, което бихте изразходвали за тях, на професията си или на хобито си, на дейности за отдих и на децата си.

Почистващите препарати

Осигуряването на различни препарати е трудно. Някои може да са изчерпани в магазина, от който ги купувате. Необходими са отделни препарати за ламинат, за килим, за мека мебел, за дървена мебел, за стъкло, за фаянс. Можем да изброяваме още, но това е достатъчно, за да си припомните колко препарати трябва да имате под ръка.

Изберете фирма за почистване в София или друг град– тя ще ви спести тези грижи. В пакета за почистване на Casa Limpia се включват и препаратите. Нещо повече, можете да изберете еко почистване – с екологични материали. Така, ако в дома ви има човек с алергия или домашни любимци, те няма да получат реакция към препаратите.

Разликата между ръчното почистване и това с професионално оборудване

Почиствайки ръчно, не можете да отстраните всички частици замърсявания. Прахът прониква дълбоко в меката мебел и е невъзможно да го отстраните напълно със забърсване с влажна кърпа или използвайки гъба. Подовите настилки, особено в офис, в който влизат много хора, също се почистват трудно. Обикновените прахосмукачки обират голямо количество прах, но остават все още доста наслоени замърсяващи частици.

Casa Limpia разполага с мощно оборудване, което почиства настилки и мебели в дълбочина. Отстраняват се всички наслоени частици прах и замърсявания. Прането на меката мебел също извлича напълно натрупаните в дълбочина прах и замърсявания, а заедно с това и до 95% от влагата. Така мебелите се почистват основно и изсъхват бързо.

Изберете пакет за почистване или почистваща дейност с Casa Limpia

В зависимост от това, дали ви трябва почистване на санитарни помещения, прахосмукиране, обезпрашаване и почистване на мебели и други, Casa Limpia ви предлага както отделни почистващи дейности, така и пакети. Можете да се абонирате за периодично почистване.

Това е и най-голямото удобство на услугите на почистващата фирма – избирате почистване в степен, в която ви е необходимо, за тези части от дома или офиса, които планирате да бъдат почистени.

Свържете се с Casa Limpia, за да изберем заедно най-добрия пакет за абонаментно професионално почистване на дома или офиса.

By | 2018-11-12T17:53:10+00:00 ноември 12th, 2018|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Защо да изберете услугите на фирма за почистване на домове

About the Author: