Защо да ползваме фирма за почистване след основен ремонт

Защо да ползваме фирма за почистване след основен ремонт

Основният ремонт е необходим, но след това остават отпадъци, остатъци от строителни материали, опаковки, прах и т.н. Ако работите, можете ли да отделите няколко дни за почистването след приключването на ремонта? Най-вероятно не. Затова е по-добре да се обърнете към фирма за професионално почистване.

почистване след ремонт

Тук ще опишем основните дейности при почистването след ремонт, кои от тях си струва да извършите сами и за кои е по-добре да се доверите на специалисти по почистване.

Почистването от отпадъци

Това е може би единствената дейност, с която ви съветваме да се справите сами. Организирайте семейството. Първо трябва да се разчисти от отпадъците от строителни материали и опаковки. Необходими са достатъчно на брой торби. Следва изнасянето до контейнерите със смет.

Почистване на прах – задача за фирма за почистване

Прах се е наслоил навсякъде – по пода, по повърхностите на мебелите, дори след като махнете найлоните, с които сте ги покрили. Прахосмукачката, която използвате за ежедневно почистване, не е достатъчно мощна. Необходимо е професионално оборудване, което е достатъчно мощно.

При почистването специалистите се заемат поотделно с почистването на подовите настилки – твърди и меки, с мебелите, с уредите.

Почистването на подовите настилки

Различните настилки – ламинат, теракота, фаянс и други, имат различна специфика, поради което трябва да се почистят по подходящ начин с подходящи препарати и оборудване. Това е задача за професионална фирма. Подовите настилки трябва да се почистят няколко пъти след основен ремонт, за да се отстранят изцяло прах и замърсявания от ремонтните дейности.

почистване ан настилки след ремонт

Меките подови настилки трябва също да се почистят, за което е необходимо мощно почистващо оборудване. С него може да се извлече целият прах и да се почистят петната.

Casa Limpia предалага машинно почистване на твърди подови настилки, което е много добро решения при силни замърсявания.

Почистването на дограмата отнема много време

Специалистите от почистващата фирма имат достатъчно време, за да почистят основно дограмата след приключилия ремонт. Това включва почистване на рамките и измиване на стъклата. Ако дограмата е нова, се отстраняват лепенките и тиксото.

За да блеснат стъклата на прозорците след основния ремонт, е необходимо да се почистят втори път. Това отнема още време и усилия, а почистващата фирма ще посвети достатъчно и от двете на прозорците в дома ви. Представете си колко би ви отнело да извършите това почистване сами.

Банята и тоалетната трябва да се почистят основно

За банята и тоалетната също трябва да се отдели много време. Тук плочките трябва да се почистят основно, мивката и тоалетната чиния също трябва да се почистят до блясък.

Душ кабината е още едно предизвикателство, с което професионалистите по почистване се справят успешно и качествено.

Важно е след основното почистване на банята и тоалетната те да се дезинфекцират. Това е услуга, включена в основното почистване след ремонт от фирмите за почистване.

Почистването на уредите

След основния ремонт неизбежно ще има прах по уредите, дори и да са били покрити добре. Натрупаният по време на ремонта прах се отлага навсякъде, и по уредите също.

фирма за почистване след основен ремонт

Повърхността на всеки от тях трябва да се почисти основно. Това не е толкова бързо, колкото изглежда. Професионалните почистващи фирми предлагат почистване и обезпрашаване както на бяла, така и на черна техника.

Спестете си време и усилия с почистване след основен ремонт от Casa Limpia. Домът ви ще светне от чистота и свежест.

By | 2018-10-08T11:50:08+03:00 май 28th, 2018|Categories: Фирма за почистване София, Чистене след ремонт|Коментарите са изключени за Защо да ползваме фирма за почистване след основен ремонт

About the Author: