За нас

За нас 2017-12-20T11:20:24+02:00

Кои сме ние?

Професионално почистване на офиси и домове, вече и в България! 12 годишен опит в Испания.

Искате да посветите малкото си свободно време на любимите хора,да пътувате,да се любувате на природата или да се срещнете с приятели? Ние ще осигурим спокойствието и времето за всичко това. Докато се наслаждавате на живота, ще почистим Вашия дом.

За почистването нашите екипи използват професионална техника и препарати, които не вредят на околната среда и Вашето здраве.

Доверете се на нас и ще превърнем Вашия дом в чисто и здравословно място за живеене. Най-важен за нас е клиентът, неговите изисквания и индивидуални нужди. За тази цел имаме готови пакети за почистване, но можем да отговорим и с индивидуален план, съобразен с Вашите потребности.

Екипът ни ще посети дома Ви в удобно за Вас време и ще почисти бързо и качествено. Поставили сме високи цели и стандарти в почистването и работата ни говори за това.

Инвестирайте в свободното си време,възползвайки се от нашите услуги за почистване.

Casa Limpia е синоним за качество и добри цени.

Защо да изберете нас?

Casa Limpia е специализирана в предлагането на услуги свързани с професионалното почистване на домове, офиси и административни сгради.

Ние сме млад, квалифициран персонал, с високо чувство за отговорност, бързина и най-високо качество на работа.

Използваме съвременни технологии и професионални машини, както и екологични препарати на водещи фирми.

Обадете се сега

Нуждаете се от почистване на вашия дом или офис?

Нашата компания ще осигури най-ефективното професионално почистване, след което Вашето жилище ще бъде свежо, приятно и здравословно място за живеене.
Обадете се сега