Изпиране на мека мебел в Студентски Град

Изпиране на мека мебел в Студентски Град

Изпиране на замърсена мека мебел? Определено ви съветваме да не се опитвате да правите това на ръка, колкото и лесно да ви изглежда възстановяване на чистотата на замърсената тапицерия.

За изпирането на вашата тапицерия и възстановяване на свежестта и чистотата й изберете  машинно пране на мека мебел. Ние ще извършим прането в дома ви в Студентски Град.

 

Изпиране на мека мебел в Студентски Град

 

Изпиране на мека мебел след мероприятие

Ако сте организирали празнуване с много гости в дома ви в Студентски Град, празненство по случай рождения ви ден, годишнина и т.н., погрижете се за меката си мебел след това, като възложите изпирането й на Casa Limpia.

 

Обезпрашаване преди изпирането

За да се премахне прахът, първо почистваме тапицерията с прахосмукачка. Това е необходимо, за да се осигури и по-добро проникване на почистващия разтвор.

 

Лесно и бързо е – машинно изпиране от Casa Limpia

Не е необходимо вие да губите време, да осигурявате препарати, кърпи, да планирате време за почистването на меката ви мебел в Студентски Град. Специалистите ни ще се погрижат за всичко и ще използват професионално оборудване. Ще изперем тапицерията ви на място.

Първо разтворът се впръсква в дълбочина. Така след това ще се извлече не само прахът от повърхността, а и замърсяванията, проникнали навътре.

Впръскването на разтвора се извършва и неколкократно, ако тапицерията на меките ви мебели е силно замърсена.

Извличането на впръсканата вода с препарат се извършва машинно, така че почти цялата влага ще бъде изтеглена. Екстракторната машина извършва и подсушаване, след като се извлече разтворът, а окончателното изсъхване отнема малко, до часове.

Количеството на разтвора за пране е малко в сравнение с обикновеното пране, но ефикасността на този метод е много по-голяма от търкането с кърпа и препарат, а след това подсушаване на меката ви мебел в Студентски Град.

Освен изпирането извършваме и ароматизиране на тапицерията на мебелите.

 

Поръчка за изпиране според броя на мебелите, нуждаещи се от изпиране

Можете да ни поръчате изпирането на всички дивани, столове, кресла в дома ви, или само на диван, или само на столове и кресла. Направете поръчката според това, кои части от меката ви мебел са замърсени и се нуждаят от почистване по този начин.

 

Сезонно пране на мека мебел за поддържане на чистотата й

За да поддържате меката си мебел в дома ви в Студентски Град чиста с редовно почистване, трябва да поръчвате машинното й пране два пъти в годината, заедно с цялостно почистване на домове. Съветваме ви това да се извършва след зимния сезон и есента.

Така няма да допуснете голямо натрупване на прах по повърхността и в дълбочина, а петната няма да остават нетретирани дълго време. Нещо повече, и при самото машинно изпиране няма да се отделя прах, който да замърси въздуха в дома.

Преди машинното пране оглеждаме тапицерията за петна и ги третираме по подходящ начин, за да се отстранят.

Нашите услуги за пране на тапицерия на меки мебели са и за офиси – така е лесно мебелите да се поддържат чисти.

 

Почистването на тапицерията се извършва в съответствие с вида й

Когато поръчате изпиране на меките ви мебели ще уточним какъв вид е тапицерията им. Подбираме препаратите и извършваме изпирането в съответствие с това, как трябва да се третира даденият материал – памук, акрил, полиестер, микрофибър или друг.

Не се колебайте да се свържете с нас – за чиста тапицерия на мебелите ви в Студентски Град се грижи Casa Limpia.

By | 2021-12-01T09:23:15+02:00 декември 1st, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Изпиране на мека мебел в Студентски Град

About the Author: