Изтупване на завивки и матрак с KIRBY

Изтупване на завивки и матрак с KIRBY

Прахът се наслоява навсякъде в дома и е най-добре да поръчате професионално почистване, за да бъде отстранен напълно. С домашната прахосмукачка не можете да извлечете цялото наслояване, защото този вид прахосмукачки не са достатъчно мощни. Освен това прахът се отлага не само по повърхността на мебелите и по подовете. Той прониква и в матраците, в завивките, във възглавниците, а обезпрашаването им е съвсем невъзможно с вашата прахосмукачка.

Когато нашите специалисти дойдат у дома ви за почистване, поръчайте и обезпрашаване на завивки, възглавници и матраци с нашата професионална прахосмукачка.

Така ще се възстановявате пълноценно чрез сън и почивка в чиста среда, свободна от прах.

 

Изтупване на завивки и матрак с KIRBY

 

Предимства на прахосмукачката  KIRBY.

Професионалната прахосмукачка  KIRBY е с голяма мощност, което дава възможност за извличане на прах и замърсявания в дълбочина.

Колекторът за прах е с голям обем и така могат да се почистват големи площи или да се извличат големи количества прах – до 7,5 кг.

Дюзата на прахосмукачката е много широка – 38 см. Това дава възможност за бързо почистване на големи площи. Бързо ще почистим вашите матраци и завивки.

Формата на прахосмукачката  KIRBY е ергономична, удобно се борави с бутоните за управление. Дори ако в стаята, в която ще почистваме матраците, завивките и възглавниците ви, да няма достатъчно дневна светлина, ще компенсираме това чрез LED подсветката на предния панел.

 

За изтупване на матраци и завивки използваме подходящи аксесоари

Прахосмукачката  KIRBY е оборудвана с различни аксесоари, дюзи, четки и други. Така можем да подберем подходящите за почистване на съответните повърхности и за изтупване на матраци и завивки.

За сухо почистване, както при извличане на праха от матраци, завивки и възглавници, мощността е достатъчна за пълно извличане на праха от всякакви повърхности. Височината на космите на четките може да се регулира, за да се осигурят оптимални условия за изтупване.

 

Задържане на праха чрез HEPA филтър

HEPA филтрите са задължителни за съвременните прахосмукачки, с които се осигурява качествено почистване и изтупване. Това е нагънат механичен въздушен филтър, с който успешно се задържат почти цялото количество извлечени от повърхности и в дълбочина прах, частици от мъртва кожа, мухъл, акари, бактерии, цветен прашец и т.н.

С изтупване с професионалната прахосмукачка  KIRBY с HEPA филтър целият ви дом ще стане по-чист. Ще ви осигурим пълна чистота на матраците, завивките и възглавниците. Така ще се справите с риска от алергии и ще осигурите напълно чиста среда за цялото семейство. Това е особено важно, ако имате деца, които са по-уязвими за алергии при замърсена среда.

Съвременните специалисти от професионални фирми за почистване като Casa Limpia знаят, че за напълно чист дом трябва да се изтупат основно матраците, завивките и възглавниците. Нашите специалисти извършват това с професионалната прахосмукачка.

Чистият от прах дом е предпоставка за добро здраве. Не само стените, мебелите, подовете се нуждаят от почистване. Матраците, завивките и възглавниците събират ежедневно много прах. Той попада в домашната среда през прозорците и се внася отвън от живеещите в дома. С редовно почистване, включващо изтупване на матраци, завивки и възглавници с прахосмукачка KIRBY, домът ви ще бъде напълно чист. Обадете ни се за включване на тази услуга в следващото чистене, ако имате абонаментно почистване на домове към нас. Извършваме я и като отделна почистваща услуга.

By | 2022-08-09T11:11:16+03:00 август 9th, 2022|Categories: Технологии в почистването|Коментарите са изключени за Изтупване на завивки и матрак с KIRBY

About the Author: