Изтупване на килими и пътеки с KIRBY

Изтупване на килими и пътеки с KIRBY

Килимите и пътеките поемат много прах и всякакви частици от храна, отпадъци от опаковки, косми и други. Чистенето с домашна прахосмукачка не може да отстрани всички тези натрупани замърсявания. А пълното почистване е необходимо за изцяло чиста домашна среда. Меките подови настилки поемат всички отпадъчни частици и прах в стаята, тъй като се намират на най-ниско ниво и всички замърсявания се отлагат върху тях и проникват и навътре в тях. В дълбочина се създават благоприятни условия за развитие на гъбички, бактерии и плесени.

Както замърсяванията по повърхността на меките настилки, така и образуваните в дълбочина  замърсявания увеличават рисковете за здравето. Грижите за почистване на килимите и пътеките трябва да са редовни, а извличането на праха и замърсяванията трябва да става ефективно, с професионални мощни уреди.

За да си осигурите пълно почистване на меките подови настилки, се възползвайте от предложението на нашата фирма за почистване на домове. Извършваме почистване на килими и пътеки с професионална прахосмукачка KIRBY.

Вижте резултата от изтупването на килм с прахосмукачка KIRBY:

Изтупване на килими и пътеки с KIRBY

 

Предимства на прахосмукачката KIRBY за изтупването на килими и мокети

Едно от основните предимства на прахосмукачката KIRBY е голямата й мощност, с която се гарантира извличането на замърсяванията не само от повърхността на меките настилки, но и в дълбочина.

С тази прахосмукачка могат бързо да се почистят от праха и замърсяванията дори килими и пътеки с обилни замърсявания. Торбата й е с капацитет 7,5 кг и не е необходимо да се правят паузи, за да се почисти торбата след кратък период на чистене.

Много удобно за бързо почистване на меки настилки е широката дюза на прахосмукачката KIRBY. Тя е с ширина 38 см, което прави изтупването на праха и изсмукването на замърсяванията много по-бързо.

Прахосмукачката е оборудвана  дюза за сухо почистване и дюза за мокро почистване. Дюзата за сухо почистване е с регулируема шисочина на четката и така може да се наглася подходяща  височина според вида на килима или пътеката и да се изтупват добре и много дебели меки настилки. Дюзата за мокро почистване дава възможност за отстраняване на замърсявания с разтвор на вода и препарат.

За ефективното почистване не само на меки подови настилки, но и на всякакви повърхности допринася и възможността за придвижване на прахосмукачката на колелца. Самият корпус е тежък, но колелцата улесняват придвижването му.

Още едно улеснение е пултът за управление, разположен на дръжката, който има ергономична форма. Освен това на предния панел има LED подсветка, с която не е проблем почистването и в недобре осветени помещения.

 

Предимства на професионалното почистване на килимите и мокетите

Освен пълното отстраняване на прах и замърсявания с прахосмукачка KIRBY нашите специалисти ще почистят и упоритите петна, ако има такива. За всеки вид петна има подходящо средство за отстраняване, а ние имаме опит в справянето с различни петна.

В дом с домашни любимци освен замърсяванията се появява и проблемът с неприятни миризми. За да се премахнат миризмите, е необходимо използване на професионални средства, а поне веднъж годишно е препоръчително и пране на килими, което извършваме на място, също с професионално оборудване.

Почистването на килими и пътеки в дома е не само грижа за запазване на добрия вид и за удължаване на живота им.

С професионално почистване на тези настилки се подобрява и качеството на въздуха у дома. Те улавят и задържат замърсители, които се носят във въздуха, а професионалното отстраняване с прахосмукачка KIRBY премахва тези замърсители. Това е особено важно, ако имате членове на семейството с алергии или астма.

Премахването на натрупаните бактерии и плесени в самите меки настилки също допринася за по-здравословна домашна среда.

 

By | 2022-09-27T09:59:34+03:00 септември 27th, 2022|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Изтупване на килими и пътеки с KIRBY

About the Author: