Как да изберем добра фирма за почистване

Как да изберем добра фирма за почистване

Предложенията за професионално почистване от фирми са много. Тъй като услугата е все по-необходима за заетите с професионалните задължения и грижите за децата домакини, търсенето също е голямо. В изобилието от предложения може би някои от вас са се сблъсквали с разочарования. Тук ще разгледаме начините, по които да направите правилния избор. Целта на почистването е не само да се махне прахът, но той трябва да се махне и в дълбочина. Прозорците не само трябва да се освободят от покритието от прах и следи от дъждовни капки, а да искрят с кристална чистота. В банята е важно да се извърши почистване на фаянс и санитария, след което тя не само да светне, но и да е напълно дезинфекцирана. В общи линии, такива са резултатите, които си поставят за цел търсещите коректна фирма за почистване в София.

фирма за почистване на домове

снимка: https://tabbysspotlesslyclean.com/

Потърсете вашите приятели и роднини за отзиви

Това е най-лесният начин, по който да разберете коя фирма ще ви предложи качествено основно почистване. Все повече хора се възползват от фирми дори за еднократно, а също и за абонаментно почистване на домове. Те ще споделят дали са доволни от фирмата, която е извършила почистването. А ако не са доволни, това също ще ви улесни – ще изключите дадената фирма от списъка за избор.

Търсете фирма, използваща професионални уреди

Почистването в дълбочина е невъзможно, ако не се извършва със съвременни уреди. Това се отнася за почистване на твърдите настилки, както и за килимите и мокетите. С машинно почистване на твърди подови настилки всички замърсявания ще бъдат отстранени.

Когато избирате фирма за почистване на домове и у дома имате мека мебел, машинното пране на мебелите е много голямо предимство. С професионални машини за пране на мека мебел не само се отстраняват петната и се извлича прахът в дълбочина, а заедно със замърсяванията се извлича и 95% от влагата. А след няколко часа меката ви мебел ще бъде не само приятно чиста, но и напълно суха.

Ако не направите правилния избор и се спрете на фирма със старо оборудване, влагата няма да бъде извлечена напълно. Така и килимите, и меката мебел ще останат влажни, което ще ги повреди.

добра фирма за почистване

снимка: http://www.cleaning.in.ua/

Проверете какви препарати използва почистващата фирма

Ако почистващата фирма използва евтини препарати, без да се грижи за това, дали съставът им няма да повреди настилките и мебелите, след почистването ще имате повредени повърхности. Силните препарати обикновено оставят силна неприятна миризма, а крият и риск – те могат да предизвикат алергии не само у членовете на семейството, но и у домашните любимци. А ако в семейството имате човек с алергия, тя може да се изостри в голяма степен. Затова проверете качеството на препаратите, с които фирмата предлага да извърши почистването.

В Casa Limpia специалистите по почистване разполагат с модерни уреди за почистване на подовете. Ние използваме щадящи повърхностите и здравето препарати. А ако имате у дома хора с алергии, ви предлагаме еко почистване – с препарати с екологичен състав. Разчитайте на нас.

By | 2020-02-24T17:08:34+02:00 февруари 24th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Как да изберем добра фирма за почистване

About the Author: