Колко струва основно почистване на апартамент

Колко струва основно почистване на апартамент

Основното почистване е толкова сериозна задача, че съвременните домакинства и фирми я оставят на фирми за почистване. Това спестява време, не само за самото почистване, но и за търсене и купуване на препарати. Поръчвайки професионално почистване на Casa Limpia, не ви се налага да полагате огромни усилия, за да постигнете пълна чистота в дома или офиса. А с професионалните ни машини и с препаратите, които използваме, резултатите, които ще получим, ще надминат очакванията ви.

Колко струва основно почистване

Заплаща ли се огледът преди поръчване на почистването

За да извършим основното почистване на дома или офиса, е необходимо да извършим оглед, за да установим площта, замърсяването, какви повърхности ще се почистват и т.н. Цената на огледа е 15 лева, но ако приемете офертата, няма да заплатите огледа.

Как се формират цените според обстоятелствата в обекта – дом или офис

Ще ви запознаем с основните цени за почистване, според площ, отдалеченост от основния район на София, степен на замърсяване и вид на повърхността или мястото, което се почиства. За съботни и неделни, както и за празнични дни, цената също се увеличава с известен процент.

Цената се формира на първо място според площта

Ако площта на дома или офиса, за които заявявате почистването, е до 100 квадратни метра, цената за услугата е фиксирана. При по-големи домове или офиси  за всеки квадратен метър над тази площ се добавя по 2 лева.

Ако домът или офисът се намират извън околовръстния път

За такива обекти се заплаща по 0,30 лева на километър.

Допълнително заплащане за почистване през почивни дни

За почистване в събота и неделя се заплаща 15% върху основната цена.

За почистване в дни на официални празници цената се увеличава с 50%.

За замърсени в голяма степен домове или офиси

При почистване на домове или офиси с по-голяма степен на замърсеност, в зависимост от степента, се добавят 50% до 100% върху основната цена.

Цени за основното чистене на кухнята и на банята

Кухнята е една от най-нуждаещите се от основно чистене стаи, многократно използвана всеки ден и изложена на замърсявания при готвене и хранене. Цената за почистването на кухня е 100 лева.

Още едно помещение, изискващо специално внимание при основното чистене, е банята. За почистване на фаянс и санитария в банята и тоалетната цената е 40 лева. Предлагаме почистване на фаянса и в кухнята, на същата цена.

Почистване на настилки и мебели от прах

Предлагаме ръчно и машинно подово почистване и чистене на мебели от прах, на цена 0,70 лева на квадратен метър.

Машинно изпиране на меки настилки

За пране на килими, мокети, пътеки с професионални машини цената е 1.99 лева на квадратен метър.

Почистване на дограмата

Можете да заявите едностранно или двустранно почистване на прозорците. Цените са следните:

  • За едностранно чистене – 1,30 лева на квадратен метър
  • За двустранно – 2,10 лева на квадратен метър.

Основното чистене след ремонт

Ремонтът е дейност, след която остава много за чистене и изнасяне на боклуци.

Оставете тази задача на професионалистите от Casa Limpia. За почистване след ремонт цената е 2,50 лева на квадратен метър, а ако площта е над 100 квадратни метра, ще договорим с вас обща цена за цялостното чистене.

За основното почистване на другите интересуващи ви части от дома или офиса можете да направите справка на сайта ни или да зададете въпроси, когато дойдем за оглед.

By | 2019-05-06T18:30:00+03:00 май 6th, 2019|Categories: Основно почистване|Коментарите са изключени за Колко струва основно почистване на апартамент

About the Author: