Колко струва основно почистване на дом

Колко струва основно почистване на дом

Колко струва основно почистване на дом

Преди да се реши да използва услуги на фирма, всеки преценява дали тези услуги ще му излязат по-евтино, дали ще са изгодни. Това се отнася и за почистването. А все повече срещаме обяви за основно почистване на домове, каквото предлага Casa Limpia. Основното почистване вече не е задача за живеещите в домакинството, а услуга, към която се обръщат все повече семейства. Това е един показател, че такава услуга е изгодна.

 

основно почистване на дом цена

 

Колко често трябва да се извършва основното почистване

Поне веднъж на няколко месеца домът трябва да се почиства основно. Това означава почистване на подовите настилки, на мебелите и уредите, измиване на стъклата на прозорците, почистване на щорите, пране на завесите. Две особено трудни за почистване помещения, поради много честото им използване, са кухнята и банята.

Преценете колко време би ви отнело това. Трябва да отделите няколко дни, а не всеки може да направи това.

 

Осигуряване на необходимите почистващи препарати

Преди почистването трябва да осигурите, т.е. да купите, подходящи препарати за почистване, за настилките, за мебелите, за стъклата на прозорците, за фаянса и т.н. Сумата, която ще платите, далеч не е малка. Сравнете това с цените на пакетите за почистване на Casa Limpia, и ще установите, че е по-изгодно да поръчате основно почистване от нашите специалисти.

 

С подръчни средства и уреди за домашно почистване не можете да постигнете същата чистота

Ръчното почистване отстранява известна част от праха и нечистотиите, но то не може да се сравни по ефективност с почистването с професионални машини. Те отстраняват замърсяванията в дълбочина. Почистването с професионална прахосмукачка е много по-пълно от това с прахосмукачката, която използвате у дома.

 

цена за почистване София

 

Можете да изберете от пакетите за почистване на Casa Limpia в зависимост от нуждите ви

В различни периоди домът ви може да се нуждае от почистване не на всички помещения и повърхности. Гъвкавостта на услугите ни дава възможност да изберете пакет, който в момента отговаря на необходимостта от почистване в дома ви.

Например с пакет Limpia Старт ще извършим основните почистващи дейности, без почистване на мека мебел и на прозорци. Ако имате мека мебел в стая, която напоследък не използвате, и ако сте решили да почистите сами прозорците и огледалата си, този пакет е подходящ за вас.

Ако искате да почистим и прозорците и огледалата ви, но меката ви мебел не се нуждае от почистване, на вашите нужди съответства пакет Limpia Стандарт.

Ако оставите и почистването на меката мебел и на прозорците и огледалата на нас, за вас е подходящ пакет Limpia Про. В този пакет е включено и почистване на вътрешността на фурната.

Така всеки път можете да избирате от пакетите на Casa Limpia в зависимост от това, какви услуги искате да бъдат включени в основното почистване.

Предлагаме ви и основно почистване след като сте направили ремонт в дома си. Ще включим почистване в дълбочина на всички запрашени и замърсени повърхности.

Още едно голямо предимство е възможността да изберете почистване с екологични препарати, ако имате домашни любимци или членове на семейството с алергия.

А почистването ще извършим след уточняване на удобното за вас време.

Свържете се с Casa Limpia, за да получите конкретна оферта и да отправим най-доброто за вас предложение за основно почистване на дома.

 

 

By | 2018-10-04T12:45:26+03:00 август 8th, 2018|Categories: Основно почистване, Професионално почистване|Коментарите са изключени за Колко струва основно почистване на дом

About the Author: