Комплексно професионално почистване в ж.к. Република

Комплексно професионално почистване в ж.к. Република

За комплексно професионално почистване на дома ви в ж.к. Република разчитайте на специалистите от Casa Limpia. То ще отнеме много време, а и за различните повърхности на подове, плотове, мебели и други ще са необходими различни препарати. Не поемайте тази тежка задача, която е толкова необходима за комфорта на дома ви.

Комплексно професионално почистване

Почистване на банята и тоалетната

Наред с другите стаи се налага често почистване на санитарните помещения в дома ви. Но отстраняването на замърсяванията и отлаганията от варовик и прах може да се извърши напълно само като част от комплексно чистене на подове, мивки, тоалетна чиния, т.е. почистване на фаянс и санитария с ефикасни препарати и с пълно премахване на замърсяващите наслоявания. В тези дейности нашите специалисти ще ви отменят и ще почистят банята и тоалетната в дома ви в ж,к, Република до блясък. Това е част от основните мерки при чистене на целия дом за възстановяване на здравословната атмосфера.

 

Мебелите също ще светнат с нашите дейности по почистване на дома ви

Не само дървените мебели се нуждаят от премахване на прах, следи от пръсти, петна и други замърсявания. Освен чистенето и полирането на повърхностите на мебелите от дърво специалистите ще се справят и с петната и замърсяванията по тапицерията на меките мебели. А те са много уязвими при ежедневно ползване, особено диванът, фотьойлите и табуретките в дневната. Първо нашите специалисти ще третират петната, за да ги премахват. С пране на мека мебел на място ще се извлекат замърсяванията в дълбочина. С извличането на почти цялата влага от изпирането до часове тапицерията ще изсъхне напълно.

 

За чисти прозорци

Част от основното почистване, което е комплексна услуга, е почистване на прозорци. Стъклата се замърсяват бързо, особено от външната страна, след като се наслагва прах, остават следи от дъждовните капки и полепват и други замърсявания. Нашите специалисти ще почистят не само стъклата, но и рамките. Извършваме и почистване на щори.

Така в дома ви в ж.к. Република освен чисти повърхности на мебели и подове ще светят и прозорците и щорите, напълно свободни от прах и други замърсители.

 

Подовите покрития се обработват според спецификата на материала

След премахване на прах и други замърсявания специалистите ни завършват комплексното основно чистене с отстраняване на замърсяванията, попаднали върху подовете. Това е последната част от комплексните ни услуги, тъй като подовете поемат частици замърсявания при дейностите по премахване на прах и други наслагвания по другите повърхности.

С почистването на подовите настилки с професионални уреди ще оберем не само по-едри частици боклук, но и фини такива, като прах и други дребни отпадъци. Почистваме и меки подови настилки, а за още по-добър резултат заявете пране на килими. То също се извършва на място и до часове килимите и мокетите ви ще изсъхнат напълно и ще светят от чистота.

За всяко комплексно почистване в ж.к. Република направете заявка за услугите на Casa Limpia. Ние ще отстраним прах, замърсявания, петна и други отпадъци по различните повърхности, ще почистим всички кътове и ъгли в дома ви и ще ви спестим грижите по освобождаване на време и набавяне на препарати, както и часове бърсане, търкане и полиране от всички в семейството. С професионални услуги за комплексно почистване в дома ви, което е новото решение за модерните семейства, ще можете да се радвате на добре почистен и ухаещ на чистота дом в ж.к. Република и ще можете да съсредоточите всичките си усилия върху работата и семейството ви.

By | 2023-02-03T08:56:43+02:00 февруари 3rd, 2023|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Комплексно професионално почистване в ж.к. Република

About the Author: