Машинно изпиране на подове с текстилни покрития – мокети, пътеки, килими

Машинно изпиране на подове с текстилни покрития – мокети, пътеки, килими

При всяко основно почистване една от главните задачи е почистването на подовите настилки. Те поемат всички замърсявания, праха, внасян отвън, изпуснати частици от храни, отпадъци, косми и други. Текстилните подови покрития са особено замърсени след няколко месеца използване, въпреки че домакините ежеседмично и по-често ги почистват с прахосмукачка. Разчитайте на нашата фирма за почистване в София за прахосмучене с професионални уреди, които са много по-мощни от домашните прахосмукачки. Много важно е и машинното пране на текстилните покрития, тъй като те поемат много прах и замърсявания.

Не е необходимо да носите вашите килими, пътеки, мокети до фирма, която ще ги изпере на място, в което извършва изпиране като услуга. След това трябва да чакате да изсъхнат и да ви го доставят, или вие да трябва да ги вземете и да ги отнесете у дома. Това отнема дни, а не е и актуално. Възползвайте се от нашата услуга пране на килими и други текстилни подови покрития на място в дома ви.

 

Машинно изпиране на подове с текстилни покрития

 

Прахосмучене преди машинното пране

Първо ще отстраним повечето прах и замърсявания от подовите меки настилки, като използваме мощно професионално оборудване. Нашите специалисти имат опит в прахосмучене и пране на меки подови настилки.

 

Машинно пране на място

Едно от предимствата на тази услуга е, че прането се извършва на място. Не е необходимо да носите текстилните подови покрития до фирма или да чакате да ги вземат от дома ви.

В тях се впръсква разтвор, съдържащ достатъчно препарат, за да извлече замърсяванията. Ако има петна, първо те се третират според вида на петното и материала на настилката. След това нашите специалисти извършват машинното пране.

След като се впръска в текстилното подово покритие, разтворът се извлича почти напълно, а с него се извличат и замърсяванията. След изпирането по този начин текстилните настилки изсъхват напълно до няколко часа след приключване на дейността.

 

Използва се подходяща температура на разтвора и подходяща концентрация според материала

Различните текстилни подови настилки може да изискват малко различаващи се условия на изпиране и почистване. Първо нашите специалисти преценват какъв вид почистване или изпиране трябва да се приложи.

Не се използва разтвор с висока температура, за да не се повреди текстилният материал.

Ако е необходимо, може да се извърши друг вид почистване преди изпирането. Ние сме запознати с особеностите и изискванията за почистване и изпиране на различните меки подови настилки.

Тъй като спазваме всички изисквани условия, видът на подовите текстилни покрития и цветовете им се запазват. Петната се отстраняват и резултатът е пълна чистота на вашите мокети, килими и пътеки.

 

Поръчайте машинно пране за вашите подови настилки

Като чат от основното чистене, а и ако сте абонирани за нашите почистващи услуги, можете да поръчате машинно пране на текстилните настилки на подовете ви.

Можете да поръчате това изпиране и като отделна услуга. Обадете се на Casa Limpia и направете заявка за машинното пране на килимите, пътеките, мокетите. Ще ги изперем на място и няма да губите време да чакате фирма да ги вземе и да ги върне след няколко дни.

 

By | 2022-08-25T09:39:23+03:00 август 25th, 2022|Categories: Основно почистване|Коментарите са изключени за Машинно изпиране на подове с текстилни покрития – мокети, пътеки, килими

About the Author: