Мнение за професионално почистване на домове

Мнение за професионално почистване на домове

Наемането на фирма за основно почистване е все още не толкова популярно в нашата страна. Но постепенно броят на домакинствата, които разчитат на фирми за абонаментно почистване на домове или сезонно еднократно почистване, се увеличава. Използвалите такива услуги ги препоръчват на приятели и познати. И има защо.

Мнение за професионално почистване на домове

Почистването от фирма пести доста отрицателни преживявания

Почистването на дома или офиса е трудна задача. Дори за дом или офис с малка площ тя е свързана с доста време за организиране, набавяне на препарати и уреди, а след това идва ред на самото почистване.

Повърхностите за почистване са различни и имат своята специфика. От почистване на прозорци до пране на мека мебел трябва да се съобразява какви препарати са подходящи, как да се почистят твърдите и меките подови настилки и т.н. Това отнема от времето, което всеки член на домакинството или служител би могъл да посвети на работата си или просто да си почине добре.

Всички тези трудни задачи са лесни за професионалистите. Те имат на разположение както традиционно използвани препарати, така и неагресивни препарати за еко почистване. Това е особено важно, ако в дома или офиса има хора с алергии. А мощното професионално оборудване е далеч по-ефективно от ръчното търкане и почистване.

 

По-евтино ли е да почистите дома или офиса сами?

На практика се оказва, че не е. Дори услугите на софийска фирма за почистване се оказват по-евтино решение. Самото купуване на препарати и почистващи уреди за всеки кът и повърхност струва доста. Времето, отделено за почистване, също отнема от общото време, което може да се отдели за работа и така да се спечелят повече пари.

 

Прането на меката мебел и на килимите

Прането от членовете на домакинството може да включва само ръчно изпиране на килимите. Но след това те съхнат много бавно, а и всяка материя има своите изисквания, за да запази вида си след изпирането. Що се отнася до меката мебел, най-многото, което може да се направи, е забърсване с влажна кърпа.

При пране на мека мебел от професионална фирма се използва оборудване с голяма мощност, което след впръскване на водата и препарата извлича обратно почти цялата влага. Остатъкът изсъхва за часове след прането. Така се извършва и пране на килими. За постигане на пълна чистота на килимите и мебелите трябва да се използва професионално почистване.

 

Кога си струва да се наеме почистваща фирма

На практика при всяко почистване, сезонно, периодично, почистване след ремонт и т.н. можете да наемете почистваща фирма. След събирания, тържества, мероприятия с участие на много хора почистването е задача само по силата на професионалисти.

Почистването на стаи, в които пребивават домашни любимци, също е задача за професионална фирма.

 

Абонаментното почистване

Това е още едно предимство в полза на почистването от професионалисти. При абонаментно почистване от Casa Limpia получавате почистващи услуги на намалени цени. Така пестите пари и си осигурявате редовно чистене на дома или офиса, или на отделни стаи. Много е важно в абонамента да е включено почистване на фаянс и санитария и на кухнята. Тези помещения се замърсяват най-много и се нуждаят от често почистване.

By | 2019-05-22T11:02:23+03:00 май 22nd, 2019|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Мнение за професионално почистване на домове

About the Author: