Основно почистване в Дружба

Основно почистване в Дружба

За всички в Дружба, които искат да поддържат дома си чист и приветлив, са нашите услуги за основно почистване. Не е необходимо да отделяте цели дни за това. Оставете дейностите по почистването на специалистите. Така ще си спестите и време, и грижи. А резултатът ще ви хареса и ще изберете абонаментно почистване на домове.

Свържете с Casa Limpia, за да предложим конкретни цени и оферти за еднократно и абонаментно основно почистване в кв. Дружба, София.

Основно почистване в Дружба

Колко често е необходимо основно почистване

Обикновено основното почистване се извършва в края на всеки сезон. Особено важно е да се почисти домът ви в Дружба в края на зимата, когато са се натрупали доста прах и замърсявания.

Ако в дома ви живеят повече хора или ако ви посещават много гости, добре е основното почистване да се извършва по-често. Вие ще прецените кога е време за това и ще поръчате професионално почистване.

 

Какво трябва да включва основното почистване

Повърхностите, които трябва да се почистят, включват на първо място подовете. С машинно почистване на твърди подови настилки се отстраняват прахът и другите наслагвания от най-замърсените повърхности – подовете.

Важно е да поръчате почистване на фаянс и санитария, за да блеснат в пълна чистота банята и тоалетната.

Почистването на кухнята е също сред основните дейности, включени в основното почистване.

Основното почистване трябва да включва и почистване на прозорци. Стъклата се замърсяват с пръски при всеки дъжд, а и от праха във въздуха.

 

Кухнята – тази толкова използвана и толкова замърсявана стая

Кухнята в дома ви в Дружба е мястото, където се събират всички от семейството. Тук членовете на домакинството се отбиват и готвят, хапват, правят си сандвичи и така нататък. Неизбежно се замърсява и подът, и плотът, и мивката. Шкафовете също се нуждаят от периодично почистване, прочистване и преподреждане.

Периодичното почистване на повърхностите, което извършвате набързо, помага да поддържате ред и чистота, но основното им почистване като част от цялостното почистване на дома е необходимост.

Почистване на кухнята – пода, плота, мивката, фурната, е част от пакетите за основно почистване на Casa Limpia.

 

Почистването на банята и тоалетната

Банята също е помещение, използвано неколкократно от всички в семейството. Миенето и къпането причиняват ежедневно замърсяване, затова домакините се грижат за ежедневно забърсване. В тоалетната замърсяването също е ежедневно и малко по малко се наслояват прах и частици, които трябва да се отстранят при основно почистване на дома ви в Дружба.

Като дейност след основното почистване на повърхностите Casa Limpia извършва и дезинфекция на мивки, вани, тоалетни чинии.

Няма да забравим да изтъкнем колко е трудно да се почистят фугите между плочките. С подходящи препарати специалистите по почистване се справят блестящо с този проблем.

 

Обърнете внимание на почистването на мебелите

Когато уточнявате какво трябва да включва основното почистване в дома ви в Дружба, не забравяйте мебелите. Меката мебел бързо се замърсява и е препоръчително да се почиства поне два пъти годишно. При професионално пране на мека мебел в тапицерията и вътрешността не остава почти никаква влага, тя се извлича от професионалните машини, а след няколко часа мебелите са вече напълно сухи.

 

Поръчайте основно почистване на дома ви в Дружба

С услугата, включваща основни почистващи дейности на дома, няма да губите време за набавяне на препарати и за самото почистване. Ще се насладите на чистотата във всяка стая, която ще ви осигурят специалистите от Casa Limpia.

За конкретни оферти за еднократно и абонаментно основно почистване в кв. Дружба – свържете с Casa Limpia!

By | 2020-07-23T12:19:24+03:00 юли 23rd, 2020|Categories: Основно почистване|Коментарите са изключени за Основно почистване в Дружба

About the Author: