Основно почистване на дом в Киноцентър

Основно почистване на дом в Киноцентър

За основно почистване на дом в Киноцентър трябва да заделите дни, да се подготвите с препарати, подходящи дрехи, кърпи и уреди за чистене. Но можете да си спестите тези усилия, като разчитате на професионална фирма, извършваща почистващи услуги в София и региона. Така ще разполагате с времето си за служебните задачи и за семейството. А домът ви ще бъде почистен изцяло, за да ви е приятно и уютно.

Основно почистване на дом

Почистване на най-замърсените места – кухня и санитарни помещения

В почистването се включва отстраняването на замърсяванията от най-проблемните помещения. Кухнята, използвана ежедневно не само за готвене, но и като място за хранене, се нуждае от премахването на замърсявания по плота, мивката, пода. Шкафовете също трябва да се почистят, както и загарът във фурната. Тези задачи са включени в почистването от нашите специалисти.

За банята и тоалетната в дома ви в Киноцентър също е необходимо доста време, за почистване на мивка, душ кабина, тоалетна чиния, отстраняване на замърсявания по стените и подовете.

Нашите специалисти са с опит и разполагат с ефективни средства за почистване на санитарни помещения. Ще възстановим реда и нивото на хигиена в санитарните помещения и на края яе ги дезинфекцираме.

 

Грижи за мебелите

В основното почистване, предлагано от Casa Limpia, се включва полирането на дървените мебели. Непременно ни поръчайте и пране на мека мебел. Извършваме го на място, като след впръскване на разтвора за пране го извличаме почти напълно с професионални уреди. До часове меката ви мебел ще е не само изпрана, но и напълно изсъхнала. Това почистване на тапицерията и в дълбочина не може да се постигне с ръчно почистване с влажна кърпа. Пълното извличане на замърсяванията от дивани, кресла, табуретки е част от големите предимства на използване на фирма за почистване.

 

За чисти прозорци

Прозорците се замърсяват дори и от праха отвън, а към замърсяванията се добавят и следите от дъждовни капки и други. Когато дойде време за чистенето на стъклата, трябва да се отдели  доста време. А ако в дома ви в Киноцентър имате много прозорци, премахването на прах и други замърсяващи петна би ви отнело дори дни. С професионално почистване на прозорците с дограмите ще ви спестим не само време, но и усилия, а резултатът ще бъде искрящи стъкла без прашинка, както и добре почистени рамки. Ние можем да включим в основните почистващи грижи и отстраняването на праха и замърсяванията от щорите на прозорците ви.

 

Чистите подове са важни за цялостната атмосфера в дома

За дома ви в Киноцентър след премахването на прах, петна от различно естество, възстановяването на чистотата на плотовете, мебелите и уредите идва ред на чистенето на замърсяванията, попаднали на най-ниско ниво. Подовете са повърхностите, по които попадат и прах и други частици при влизане отвън. А и при всяко чистене неизбежно част от замърсяващите частици попадат върху подовите покрития. За пълното отстраняване на всички тези замърсявания извършваме машинно почистване на твърди подови настилки. Нашите професионални прахосмукачки са с голяма мощност и имат широки дюзи, с които по-бързо се засмукват отпадъците и прашинките. Извършваме и пране на килими на място. И при това машинно пране извличаме почти напълно влагата и килимите изсъхват бързо след процедурата.

За чист и уютен дом в Киноцентър с основни почистващи дейности професионално извършени от Casa Limpia направете заявка сега.

By | 2022-12-12T08:01:48+02:00 декември 12th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Основно почистване на дом в Киноцентър

About the Author: