Casa Limpia – фирма за почистване на офиси

Casa Limpia – фирма за почистване на офиси

Чистотата на офиса е много важна за настроението и работоспособността на служителите. Не само почистването на отделни части и кътове, извършено набързо преди началото на работния ден или след края му, ще е достатъчно за поддържането на ред и чистота. Необходимо е основно почистване, което отнема време, затова е по-подходящо за извършване от професионална фирма за почистване на офиси.

абонаментно почистване на офиси

Основното почистване трябва да се извършва поне веднъж седмично

Запрашеността на средата изисква ежеседмично отстраняване на натрупания прах, попаднал с въздуха и с влизането на служители и клиенти в офиса. А използването на офисните помещения от фирми с голям брой служители води до замърсяване на банята и тоалетната, които също се нуждаят от често почистване на мивката, тоалетната чиния, пода.

Casa Limpia предлага основно почистване на офиси в удобно за вас време – преди или след работния ден.

Почистването е пълно, когато се използва професионално оборудване

Професионалното оборудване за почистване на подови настилки, твърди и меки, за почистване на меки мебели и други, е гаранция за постигането на пълна чистота. Професионалните машини за почистване, прахосмучене и миене са с достатъчна мощност, за да отстраняват замърсяванията в дълбочина – а това не може да се постигне с обикновени прахосмукачки и с мопове.

Поръчвайки абонаментно основно почистване на офиса, вие си осигурявате две предимства

На първо място, чистотата, която ще ви осигури редовното почистване като абонаментна услуга, е непостижима с вашите собствени усилия. Наред с това, абонаментното почистване е услуга с намалена цена и няма да увеличи разходите ви в голяма степен.

фирма за почистване на офиси

Професионалното почистване от фирма, с която сключвате договор, гарантира сигурност на данните ви

Много фирми се опасяват, че фирмените им тайни няма да бъдат опазени, ако в офиса им влизат чужди хора – почистващият персонал. Casa Limpia гарантира неприкосновеността на фирмените ви данни и документация при основно почистване от нашите служители. Можете да сте сигурни, че при извършване на дейностите по почистването на офиса ви в извънработното ви време няма да използваме информацията, която се намира върху хартиени и други носители. Спазваме пълна конфиденциалност относно информацията и фирмените тайни, до които имаме достъп при сключен договор за абонаментно обслужване на офиси.

Препоръчваме ви почистване на офиса веднъж или два пъти седмично

Ако офисът се почиства основно рядко, между почистванията се натрупват прах и други частици. Те попадат в меките подови настилки, мебелната тапицерия, наслояват се върху менбелите. В санитарните помещения фаянсът и теракотата също се покриват със слой замърсяване, който после се отстранява трудно. Необходимо е използване на агресивни препарати за отстраняването на наслоените замърсявания. А такива препарати повреждат повърхността на настилките, мебелите и другите повърхности.

Почистването на офиса ви поне веднъж седмично е достатъчно за навременно отстраняване на замърсяванията.

Дезинфекциране на санитарните помещения

Дезинфекцирането на вашите тоалетни и бани е включено в абонаментното офисно почистване. То ви гарантира по-голяма чистота и отстраняване на бактериите.

Какво още включва основното офисно почистване

Дограмата е още една част от офиса, която се нуждае от редовно поддържане. Casa Limpia включва в абонаментното почистване и почистване на дограма и стъкла.

За по-пълна грижа за вашия офис предлагаме и зареждане с консумативи за тоалетните – тоалетна хартия, ароматизатори и сапун.

Извършваме и почистване на листата на зелени растения и се грижим за тях с поливане и подхранване.

By | 2018-05-17T20:59:11+03:00 май 17th, 2018|Categories: Абонаментно почистване на офиси, Основно почистване|Коментарите са изключени за Casa Limpia – фирма за почистване на офиси

About the Author: