Основно почистване от фирма в Малинова долина

Основно почистване от фирма в Малинова долина

Почистването на фамилната къща в Малинова долина изисква много време. Подготовката, осигуряването на препарати, и най-вече самото чистене ще отнемат дни, седмици. Имате ли възможност да отделите толкова време? А ние имаме предложение – оставете почистването на фирма за почистване в София.

 

Основно почистване от фирма в Малинова долина

 

Тавани, стени, подове, мебели, прозорци, санитарни помещения се нуждаят от почистване. При основно почистване е необходимо да се отстранят прах и замърсявания от всички повърхности.

 

Почистване на тавани, стени, прозорци

Таваните, стените, подовете, както и прозорците неусетно са се запрашили. Трябва да се извърши почистване на прозорци и рамките им, на щорите. Почистването на стъклата от прах и замърсявания е досадно и уморително, затова го оставете на професионалистите. Ние имаме опит и в бързото и ефективно почистване на щори.

 

Почистване на подовете

След почистването на таваните, стените, мебелите идва ред на обезпрашаването на подовете. Те поемат всички остатъци от прах и замърсявания след почистването, което традиционно се извършва от нашите специалисти от горе надолу.

За подово почистване използваме професионални прахосмукачки, които са мощни и имат четка с широк отвор. Така почистваме по-бързо и по-ефективно подовете. Освен от твърдите ще извлечем праха и замърсяванията и от меките подови настилки, които лесно поемат големи количества прах. Можем да извършим и пране на килими на място.

 

Почистване на дървени мебели и мека мебел

Мебелите трябва да се полират, ако са от дърво, да се запълнят драскотини, да се отстранят петна, ако има такива. Меката мебел също се нуждае първо от обезпрашаване, а след това отстраняване на петна. За да се върне чистотата на тапицерията на мебелите ви в дома ви в Малинова долина, ще извършим на място пране на мека мебел. Не се безпокойте, че ще трябва да чакате с дни, докато изсъхнат мебелите. Машинното пране, което извършваме, включва извличане на почти цялата влага, така че до часове ще имате дивани, фотьойли и други тапицирани мебели с чиста повърхност, изсъхнала след прането.

 

Почистване на кухни

Всяка кухня се използва почти непрекъснато ежедневно, а това води до замърсяване. Ежедневното леко почистване не е достатъчно, затова като част от заявката за почистването на дома ви в Малинова долина поръчайте и почистването на кухнята. Ще ви улесним и с професионалното почистване на фурната, за да ви спестим търкане и стъргане.

Ако във фамилната ви къща има повече от една кухня, задачата за почистване става още по-сложна. Но с нашата фирма за почистване на домове ще имате почистени кухни в уговорения срок. Нашите специалисти си разпределят задачите, така че всички части и повърхности на дома да са почистени и целият дом да ви посрещне с обновен и почистен интериор.

 

Почистване на банята и тоалетната

Това е важна част от почистването на дома ви в Малинова долина. Независимо дали имате една или повече бани и тоалетни, поръчайте почистването им на нас и се съсредоточете върху ангажиментите си – семейни и служебни. Ние ще извършим пълно почистване на фаянс и санитария, както и дезинфекция на санитарните ви помещения. Периодичното почистване от специалисти е наложително, в допълнение към честото почистване от членовете на семейството. Нашето основно чистене включва професионални услуги, за пълно отстраняване на замърсявания, микроби и петна.

Поръчайте професионално почистване на домове от Casa Limpia, за да върнете пълната чистота и уют в домашната среда. Ще си спестите усилия и време и ще се наслаждавате на обновен и привлекателен чист дом.

 

By | 2022-07-19T16:07:42+03:00 юли 19th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Основно почистване от фирма в Малинова долина

About the Author: