Основно почистване от фирма за Модерно предградие

Основно почистване от фирма за Модерно предградие

Живеете в Модерно предградие и имате нужда от професионално почистване? Направили сте правилния избор. Не е необходимо да отделите цели дни за почистването на дома, ако имате много ангажименти на работа и сте заети и с грижи около децата и възрастни родители. Оставете на специалистите от Casa Limpia основно почистване от фирма за Модерно предградие.

 

Основно почистване от фирма

 

Почистване на банята и тоалетната

Редовното почистване на санитарните помещения не е достатъчно. Поне два пъти годишно трябва да се извършва основно почистване на фаянс и санитария, на плочките, на пода. Трябва да се премахне наслояването от прах, следите от варовик, както и образуванията от мухъл. С всички тези задачи ще се справи екипът на нашата фирма. След това ще извърши и дезинфекция, за да може санитарните помещения в дома ви в Модерно предградие да са абсолютно чисти и да имате здравословна среда в тях.

 

Почистването на прозорците

Ако домът ви има много прозорци, задачата за почистването им ще изисква много време. Но дори и с по-малко прозорци е необходим доста труд, с почистването на стъклата и рамките. И в тази област нашият екип има необходимия опит и професионализъм за ефективно почистване на прозорци. Ние предлагаме и почистване на щорите, за да ви улесним напълно за възстановяване на чистотата и премахване на праха и замърсяванията в тези части на дома.

 

За почистени мебели

Почистването на мебелите, полирането, заличаването на драскотините са дейности, които са задължителни при основното почистване на дома ви в Модерно предградие. Дървените мебели ще заблестят, почистени и полирани. Не е необходимо да обикаляте магазини за подходящи препарати и да търкате и обезпрашавате с часове. Оставете на нас и тази част от комплексните услуги по основното почистване на домове.

Ще се погрижим и тапицерията на меките ви мебели да светне от чистота. Първо ще третираме петната по нея, ако има такива. След това извършваме пране на мека мебел. Използваме професионално оборудване за впръскване на перящия разтвор в дълбочина, а след това извличаме този разтвор почти напълно. След професионалното изпиране мебелите изсъхват за часове. Не можете да постигнете такива резултати с ръчно пране, вътрешността на меките мебели ще се намокри и ще мухляса. За професионалното почистване с пране на тапицерията и в дълбочина на място разчитайте на нашата фирма за почистване в София.

 

Напълно почистени подове

След почистването на другите повърхности в дома ви в Модерно предградие идва ред на най-ниско разположените, които поемат замърсяванията. Почистваме килими, пътеки и мокети, извличаме всички замърсявания с машинно почистване на твърди подови настилки. Нашата мощна прахосмукачка отстранява замърсяванията с лекота, за разлика от домашната ви прахосмукачка, която премахва само повърхностните замърсявания по подовете.

За основното почистване на дома ви в Модерно предградие ще направите правилния избор с пакет от дейности за чистене на необходимите повърхности и кътове, с които ще се заеме Casa Limpia. Съсредоточете се върху работата си и семейството, а нашите специалисти ще почистят основно дома ви. Не пропускайте поръчване на основно отстраняване на замърсяванията два пъти годишно. Много удобно и гарантиращо поддържане на чист и приветлив дом е и абонаментно почистване на домове. Така изцяло ще разчитате на услугите на нашите специалисти за чистотата и здравословната среда в дома ви.

 

By | 2022-10-03T19:19:22+03:00 октомври 3rd, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Основно почистване от фирма за Модерно предградие

About the Author: