Основно почистване след ремонт в Хаджи Димитър

Основно почистване след ремонт в Хаджи Димитър

Ремонтът в дома ви в Хаджи Димитър е необходим, за да преобразите интериора и да го направите по-удобен и по-съвременен или с друг предпочитан стил. Освежават се стените, поправят се дребни дефекти и повреди, настъпили във времето след предходния ремонт. Но след това е време за основно почистване. Трябва да се почисти наслоеният прах, пръските от боя, да се възстанови чистотата на повърхностите, да се почистят до блясък прозорците.

 

Основно почистване след ремонт в Хаджи Димитър

 

Не се захващайте с всички тези неща сами. Ще ви остане ли време за изпълнение на работните ви задължения? Кога ще почивате? Изберете модерното решение за почистване след ремонт от професионална почистваща фирма. Така ще си спестите многото дейности, които са трудни за изпълнение за работещи хора. А и всяка почистваща дейност има своята специфика. Оставете почистването на дома ви след ремонт на професионалистите. Освен почистването вашата фирма за почистване в София – Casa Limpia, ще осигури и изхвърляне на отпадъците.

 

Почистване на повърхностите и на праха

След като приключи ремонтът на дома ви в Хаджи Димитър, е време да се обадите на нашата фирма за почистване. Ще започнем с почистването на повърхностите и отстраняването на праха. Почистваме от горе надолу, за да завършим с почистването на подовете. По тях се наслояват голямо количество прах и замърсявания. Ще ги отстраним с машинно почистване на твърди подови настилки.

При почистването на повърхностите използваме подходящи препарати и спазваме изискванията за запазване на целостта и вида им.

 

Погрижете се за възстановяване на чистотата на меката мебел

При ремонта мебелите се покриват със защитни покривала. Но все пак меката мебел поема от средата прах, а и със сигурност има замърсяване от използването й до сега. Като част от цялостното почистване след ремонта поръчайте пране на мека мебел. Извършваме го на място и машинно, с почти пълно отстраняване на влагата, така че до няколко часа ще имате напълно изсъхнала тапицерия и ще можете да ползвате меката си мебел.

 

Отстраняване на петна от боя

След ремонт неизбежно остават петна и петънца от боя по различни повърхности. Ние ще ги отстраним, използвайки почистващи уреди и препарати според мястото на всяко петно. Ще почистим и дограмата от такива петна, както и петната по стъклата на прозорците.

 

Почистване на прозорците след ремонта

Една от важните дейности, включени в почистването след ремонта, е почистване на прозорци. Както рамките, така и стъклата ще бъдат почистени до блясък, с препарати според вида на материала на дограмата за рамките и с подходящи препарати за стъклата.

Така прозорците ви в дома ви в Хаджи Димитър ще искрят от чистота, допълвайки обновения ви след ремонта дом.

 

Почистване на банята и тоалетната

Банята и тоалетната се ремонтират задължително при всеки домашен ремонт. Сменя се санитарията, може да е време за смяна с нови плочки, така че има за изнасяне стара санитария и плочки, както и остатъци от материали от ремонта. Свържете се с нас! Ние ще се заемем и с тези помещения, като изнесем всички отпадъци от тях и почистим както плочките, така и всички други части – мивки, тоалетна чиния, вана, душ кабина и т.н. Ще върнем чистотата в санитарните помещения, която ще подчертава обновения им облик след ремонта.

За почистване на целия ви дом след ремонт, за постигане на чистота на всички повърхности, мебели, прозорци, санитарни помещения, както и изнасяне на отпадъците от ремонта разчитайте на комплексното почистване от нашата фирма за почистване на домове – Casa Limpia.

By | 2021-09-27T08:29:04+03:00 септември 27th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Основно почистване след ремонт в Хаджи Димитър

About the Author: