Основно сезонно почистване

Начало/Основно почистване/Основно сезонно почистване

Основно сезонно почистване

Време е за сезонно почистване. Това е много голяма задача за работещи хора. Затова много често съвременните домакини предпочитат да се обърнат към фирма за професионално почистване на домове Casa Limpia за сезонното почистване на домовете си.

Основно сезонно почистване

 

 

 

 

Предимствата на почистването от професионалисти

Ние използваме професионални почистващи машини, с които почистваме в дълбочина, основно, нещо, което не може да се постигне с ръчно почистване.

Препаратите, които използваме, се подбират според помещението, вида на повърхността, която трябва да се почисти, а предлагаме и почистване с еко препарати, за да не се получат реакции у хора с алергии, малки деца и домашни любимци в домакинството ви.

Какво включваме в пакета за сезонно почистване

Тъй като това е основно почистване, на всички помещения и повърхности в дома, в пакета за сезонно почистване ви предлагаме:

Почистването на подовите настилки

Настилките събират голямо количество прах и дребни частици от пръст и други отпадъци. За всеки вид настилка използваме подходящи препарати. Независимо дали настилката е теракот, ламинат, фаянс, или мека подова настилка – килими и мокети, ще отстраним напълно целия прах и нечистотии.

През зимата не само прах, но и сажди, косми от домашни любимци и други замърсители неусетно се наслояват в меките настилки. Изпирането им с професионални машини гарантира постигането на пълна чистота.

Меката мебел и дървените мебели

За мека мебел предлагаме пране с професионално оборудване и препарати, което отстранява замърсяванията в дълбочина. И меката мебел, както меките подови настилки, е удобна повърхност за наслояване в дълбочина на прах, косми от домашни любимци и други. Ще се погрижим за изпирането, а след това и за подсушаването на вашите меки мебели.

За дървените мебели е важно да се обезпрашат и полират – и това е включено в услугите за сезонно почистване.

Почистване на уредите

Не само повърхностите на уредите, обърнати към вътрешността на стаите, но и повърхностите им, обърнати към стената, са удобни места за наслояване на прах. Ще ги почистим основно, а екраните на телевизорите и мониторите и вратичките на хладилника и фризера ще възвърнат белотата си.

Почистване на кухнята

Едва ли има стая, в която да се стига до по-голямо замърсяване. И подготовката на продуктите, и самото готвене оставят следи, които трябва да се почистят. Фурната е едно от най-замърсените места в кухнята. Ще я почистим с професионални препарати.

Ще почистим и плотовете, шкафчетата и мивката.

почистване на кухня

 

 

 

Почистване на банята и тоалетната

Банята се нуждае от основно почистване на душ кабината, ваната, в тоалетната основният обект за почистване е тоалетната чиния. Ще почистим и дезинфекцираме вашата баня за постигане на пълна хигиена.

Почистване на дограмата и огледалата

След зимния сезон стъклата на прозорците са със следи от пръски дъжд, прах и трябва да блеснат от чистота, за да влезе пролетното слънце. Предлагаме ви почистване на стъклата и рамките на дървена, PVC и алуминиева дограма.

Огледалата също са замърсени след студения сезон и трябва да се погрижим за тях, за да възвърнат кристалния си блясък след нашето сезонно почистване.

почистване на дограма

By | 2018-04-13T10:12:42+00:00 април 13th, 2018|Categories: Основно почистване|Коментарите са изключени за Основно сезонно почистване

About the Author: