За лесно почистване на автомобила извикайте професионална фирма на място

За лесно почистване на автомобила извикайте професионална фирма на място

Често вече хората поръчват не само еднократно почистване на дома, но и вече се абонират за почистващи услуги от професионални фирми. Те вече знаят от опит степента на почистване, която се постига, както и колко време и усилия им спестява почистване на дома от Casa Limpia.

Ако често возите домашния любимец в автомобила, също е препоръчително от време на време да използвате услуги за почистване. Останалите по тапицерията и пода косми, както и миризмата на урина, ще бъдат напълно почистени.

Поръчайте и почистване на автомобила си, за да използвате цялото време за работата и отдиха си, без да се товарите с грижата за това почистване.

Почистването на автомобила на място

В автомобила има толкова места, които се нуждаят от почистване

Дори ако редовно изхвърляте опаковки от закуски, кутии от цигари, празни бутилки от вода, подът на колата и тапицерията непрекъснато се замърсяват. Замърсяват се и вратите.

А какво да кажем за багажника, където се поставят толкова различни неща, доста от които го замърсяват с прах?

Кога и колко често е необходимо почистването на автомобила

Поръчайте пране на седалки на автомобила поне веднъж годишно. Ако сте купили автомобил втора употреба, такова почистване също е необходимо.

Периодично може да се наложи почистване на багажника и пода, или на тапицерията, в зависимост от начина на използване на автомобила. Когато забележите замърсяване, не отлагайте.

праня на тапицериа на автомобил у дома

Препаратите за почистване също се осигуряват от нас

Casa Limpia осигурява и препаратите за почистване, така че ви спестяваме и тази грижа. За еко почистване и здравословна среда използваме еко препарати, които не предизвикват алергии и не съдържат агресивни химикали.

Почистването с мощни професионални машини заменя силните препарати

Професионалните прахосмукачки отстраняват напълно праха и замърсяванията. Тапицерията на седалките се изпира от професионални машини, като около 95% от водата заедно със замърсяванията се изсмуква. Останалата част от влагата се изпарява до няколко часа след изпирането.

С почистване на тапицерията на седалките и на багажника от професионална фирма чистотата в автомобила се постига лесно. Няма рискове от повреда на материалите.

Ще се радвате и на напълно почистените вътрешни повърхности на вратите. Както от тапицерията, така и от нетапицираните повърхности, включително таблото, ще бъдат отстранени всички замърсявания. От фугите замърсяванията се отстраняват с мощна струя въздух.

А в автомобила ще остане и приятен аромат на свежест и чистота.

Пране на тапицерията на автомобил на място от Casa Limpia

За да бъде почистен автомобилът ви, не е необходимо да го докарате до офиса ни. Извършваме почистване на автомобили на място. Така ви спестяваме допълнително време и грижи. Оставете почистването на нас и ще се убедите в коректността и професионализма ни.

фирма за почистване на автомобил на място

Какви условия трябва да осигурите за почистване на автомобил

За професионалното почистване са необходими две условия:

  • възможност за включване към електрическата мрежа на почистващото оборудване
  • известно количество вода – около 10 литра.

Затова най-подходящо е автомобилът да е в гаража, ако в него има контакт за включване към мрежата. Ако нямате гараж, трябва да осигурите достатъчно дълъг разклонител за включване на почистващите машини.

 

By | 2019-07-23T14:51:24+03:00 юли 23rd, 2019|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за За лесно почистване на автомобила извикайте професионална фирма на място

About the Author: