Почистване на апартаменти в Младост 3

Почистване на апартаменти в Младост 3

За почистване на апартамента ви в Младост 3 трябва да се подготвите с препарати, кърпи, гъби, мопове, както и да си освободите време. С една дума, много усилия. Но си струва да поддържате чистотата и комфорта с основно почистване.

А също така си струва да поръчате почистването на апартамента си на почистваща фирма. Можете да възложите на специалисти по почистване, разполагащи с всички необходими препарати, с уреди и дори с професионално оборудване, или основното почистване, или междинно почистване на замърсени повърхности по ваш избор.

 

Почистване на апартаменти в Младост 3

 

Професионално почистване на подовете ви

Несъмнено подовете на всеки дом са най-замърсени. По тях се ходи ежедневно, ежечасно, ежеминутно, върху тях падат прах и различни замърсявания. Периодичното отстраняване на замърсяванията, но не чрез домашната прахосмукачка, ще промени много атмосферата в дома ви. Подовете с твърда настилка, както и килимите и мокетите, очакват специалистите да се погрижат за тях. Ето как  – с машинно почистване на твърди подови настилки, както и с възстановяване на чистотата на килимите на място, чрез изпиране машинно, а не ръчно.

 

Мебелите ви също имат нужда от почистващи грижи

Дървените мебели, които периодично почиствате от праха, се нуждаят и от по-внимателно почистване и полиране. За това ще се погрижи нашата фирма за почистване в София.

Мислите, че меката мебел в апартамента ви в Младост 3 няма да върне чистотата на тапицерията си? Грешите – необходимо е да поръчате на Casa Limpia пране на мека мебел. Не се опасявайте, че това пране ще намокри всичко наоколо. С машинното впръскване на разтвора и извличането му почти напълно, заедно със замърсяванията, до часове тапицерията на мебелите ви ще бъде суха и чиста. Спестете си търкане, навлажняване в дълбочина, което може да причини и мухлясване. Разчитайте на специалистите да почистят до искряща чистота вашите мебели.

 

Изберете от пакетите за почистване подходящия за вашия апартамент

За ваше улеснение можете да изберете подходящ пакет за почистващи услуги от предлаганите от нашата фирма.

Limpia Старт е пакетът, с който ще си осигурите почистване на подовете, мебелите, кухнята, санитарните помещения – мивката, душ кабината, ваната и тоалетната.

Следващото ни предложение е Limpia Стандарт. В този пакет освен почистването, включено в предходния, ще получите и услугата почистване на осветителни тела, радиатори, ключове, контакти, а в банята и почистване на плочките.

С Limpia Про добавяме почистване на уредите в кухнята отвън, както и почистването на фурната отвътре. Тук са включени и прането на меката ви мебел, двустранно измиване на вратите, както и почистване на терасата.

За да възложите изцяло почистването на апартамента ви в Младост 3 на специалистите и да се посветите на работата и семейството, изберете услугата абонаментно почистване на домове.

 

Еко почистващи услуги

Имате малки деца, членове на семейството с алергии, домашни любимци, или сте привърженици на еко стила на живот? За вас е нашето еко почистване, с препарати, които са щадящи за средата и няма да застрашат здравето на обитателите в апартамента и да предизвикат дискомфорт.

Чистотата е важна за здравето, самочувствието и комфорта. Но не претрупвайте работния си ден или почивните дни с изискващи много време почистващи дейности. За вашия апартамент в Младост 3 ще се погрижи Casa Limpia. Поръчайте еднократно почистване и ще се убедите в качеството на нашите услуги, а след това ни възложете почистването като абонамент за дейностите, необходими за възстановяване на чистотата в апартамента ви.

 

By | 2021-11-09T14:39:08+02:00 ноември 9th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на апартаменти в Младост 3

About the Author: