Почистване на апартаменти в Толстой

Почистване на апартаменти в Толстой

Време е за почистване след зимата, затова за апартамента ви в Толстой трябва да отделите поне един уикенд, за да извършите основно почистване. Ако сте затрупани с ангажименти, а и ако знаете, че за всяка работа трябва изпълнение от професионалисти, обърнете се към нашата фирма за почистване в София за отличен резултат.

Чистият ви дом в Толстой е важен за комфорта на семейството, а с професионални уреди и извършване на необходимите почистващи дейности от нашите специалисти ще се наслаждавате на пълен комфорт.

Изберете основните дейности за почистването на дома ви – подовете, мебелите, прозорците и естествено банята и тоалетната. Добавете изискване за почистване и на други места в апартамента ви, според вашите необходимости. Така ще възложите почистването изцялно на нашите специалисти и ще разполагате с цялото си време за работни ангажименти и за отдих.

 

Почистване на апартаменти в Толстой

 

Чисти подове

Подовете поемат всякакви замърсявания при влизане отвън, при хранене, при игрите на децата и при всякакви други ежедневни дейности. Гарантираме ви пълно отстраняване на замърсяванията с машинно почистване на твърди подови настилки.

Ще се погрижим и за отстраняване на праха и замърсяванията от килимите ви, а най-добре е да поръчате пране на килими, което ще извършим на място.

 

Чисти мебели

Мебелите от дърво трябва да се почистят от праха и да се полират, а меката мебел, която се замърсява лесно, изисква специално почистване. Ние ви предлагаме отстраняване на петна от мебелите ви с тапицерия и след това пране на мека мебел. При това пране разтворът се впръсква в дълбочина и след това се извлича почти изцяло. С него се извличат всички замърсявания, не само повърхностните. До няколко часа тапицерията на меките ви мебели ще бъде напълно суха и чиста.

 

Чиста баня и тоалетна

Банята и тоалетната в апартамента ви в Толстой трябва да се почистват ежедневно, защото се ползват интензивно. Но и тук се натрупва прах, наслояват се замърсявания, падат косми, по стените и пода има следи от капки. Нашите специалисти ще почистят мивката, тоалетната чиния, стените и пода. Ще отстраним всички замърсявания, ще почистим и огледалата. На края по ваше желание извършваме и дезинфекция на санитарните помещения. Ще ви спестим всички тези грижи за основното почистване на банята и тоалетната, а за вас ще остане да ползвате напълно почистени и дезинфекцирани санитарни помещения.

 

Чисти прозорци

Прозорците на апартамента ви в Толстой със сигурност имат следи от натрупания през зимата прах, от дъждовни капки и други замърсявания. Време е за почистване, а това е много трудоемка дейност. Оставете и нея на нашите специалисти. С почистване на прозорци ще върнем блясъка на стъклата, ще почистим и рамките, и щорите. Дори апартаментът ви да е с малко прозорци, това е задача, изискваща много време. Ние ще ви го спестим, а почистването ще бъде до блясък.

Възползвайте се от нашите пакети за почистване за апартамента ви в Толстой, а за да сте постоянно облекчени по отношение на почистването, ви предлагаме абонаментно почистване на домове. С услугите на Casa Limpia вашият апартамент в Толстой ще се поддържа чист и ще ви посреща с комфорт и свежест за пълноценна почивка.

 

By | 2022-05-12T17:36:17+03:00 май 12th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на апартаменти в Толстой

About the Author: