Почистване на апартаменти в Яворов

Почистване на апартаменти в Яворов

Търсите почистване на апартамент в Яворов? Вие сте от все по-голямата група хора, които осъзнават, че могат да си спестят време и усилия, които да посветят на работата и семейството. А почистването изисква подготовка, набавяне на препарати, третиране на различните повърхности по подходящ начин. За него си струва да потърсите фирма за почистване в София.

 

Почистване на апартаменти в Яворов

 

От входната врата до балкона – почистването на подовете е задача номер едно

Подовете се замърсяват най-много, особено в коридора, в антрето, в кухнята. Ние ще извършим цялостно почистване на подовете ви, третирайки повърхностите според материала, използвайки подходящи препарати. С машинно почистване на твърди подови настилки ще отстраним всякакви частици замърсявания в апартамента ви в Яворов. Ще ви улесним допълнително с пране на килими на място. С професионалното оборудване, което използваме, отстраняваме почти цялата влага след машинното пране. Така няма да се налага да търсите фирма, която да вземе килимите ви и да ги върне изпрани след дни.

 

Прозорците ви заслужават да блестят с идеално почистени стъкла и щори

За всяка домакиня чистенето на прозорците изисква много време, за да се отстранят всички следи от прах, капки дъжд и други. Щорите също се нуждаят от редовно чистене, но са деликатни и се изисква доста време, за да се махне полепналият прах. Почистването на прозорците и щорите отнема време, което можете да си спестите. Поръчайте почистване на прозорци на дома ви в Яворов и оставете грижата за набавяне на препарати и самото почистване на нашите специалисти. Ние ще почистим напълно и щорите ви.

 

Пакети за основното почистване на дома

За апартамента ви в Яворов можете да изберете от нашите пакети за почистване. Изберете според необходимостта от почистващи услуги за вашия дом.

Започнете с пакета Limpia Старт: с него ще поръчате прахосмукиране на подовете, почистване на кухня, почистване и дезинфекция на баня и тоалетна.

С пакета Limpia Стандарт освен основните почистващи дейности от пакета Старт ще включим и измиване на прозорците и дограмата, почистване на кухненските уреди, ваната и душ кабината. Допълнително ще почистим и осветителните тела и радиаторите.

С пакета Limpia Про почистващите услуги се разширяват още повече: ще се възползвате и от почистване и полиране на мебелите, почистване на фурната и абсорбатора, почистване на климатиците, пране на мека мебел и почистване на тераса.

Изберете подходящ пакет за почистване за вашия апартамент и оставете всички грижи по почистването на специалистите от Casa Limpia.

 

Абонирането за почистващи услуги решава дългосрочно нуждата от почистване

Абонаментно почистване на домове за апартамента ви в Яворов е грижа за осигуряване на чистотата в него в дългосрочен план. Предлагаме абонамент за почистване на цени съобразени с площта на дома ви. Можете да изберете от абонамент за почистване на дом с площ до 70, до 100 или до 140 квадратни метра.

 

Дезинфекция на дома

Предлагаме ви още един вид услуга, свързана с повишената необходимост от осигуряване на среда свободна от вируси и микроби. Това е дезинфекция на апартамента ви в Яворов, чрез парово почистване. Така ще се погрижите за възстановяване на здравословната среда в него. Поръчайте дезинфекция заедно с другите почистващи услуги за дома ви, които ще извърши Casa Limpia.

By | 2021-04-01T11:45:09+03:00 април 1st, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на апартаменти в Яворов

About the Author: