Почистване на апартамент след ремонт в Борово

Почистване на апартамент след ремонт в Борово

Ремонтът на апартамент е период, след който не идва време за почивка. Първо трябва да се почисти целият апартамент, а това отнема много време и усилия. Всяка стая, всеки под, всяка мебел, всеки шкаф изискват почистване. А прозорците и дограмата? А килимите? Събират се толкова много задачи, изпълнението на които е трудно и дори невъзможно, ако работите активно и се грижите и за децата.

Ако живеете в Борово, защо не оставите почистване след ремонт на професионалистите? Посветете се на другите си задачи и разчитайте на Casa Limpia.

 

Почистване на апартамент след ремонт

Почистване на всички повърхности

Въпреки че по време на ремонта в апартамент в Борово и подовете, и мебелите, и уредите са покрити със защитен найлон или друго покритие, прахът прониква и при отстраняването на покритията. Затова трябва да се почистят и подовете, и уредите, а меката мебел трябва да се изпере. Да не споменаваме колко трудоемко, но абсолютно необходимо е почистване на фаянс и санитария в банята и тоалетната.

Почистването с подбрани препарати и с професионално оборудване от специализирана фирма ви гарантира отлични резултати, каквито не бихте постигнали със собствени усилия.

 

Изнасяне на отпадъците

След ремонт на апартамента ви в Борово освен почистването можете да поръчате и изнасяне на отпадъците от опаковки, парчета материали и други от почистващата фирма.

Спестете си усилията за изнасяне на отпадъците, ние ще извършим това като част от цялостното почистване след ремонта.

 

Отстраняване на петна от бои

Ако по стени, подове, прозорци и други повърхности са останали петна или пръски от бои, ще ги почистим внимателно със съответните препарати.

Така всички повърхности ще бъдат чисти и привлекателни.

 

Подовите настилки

Почистването на подовете след ремонт се извършва след изнасяне на отпадъците и почистване на мебелите и уредите.

Ние използваме различни методи и препарати за почистване в зависимост от материала на подовете. Мощните ни професионални прахосмукачки извличат напълно праха и правят подовите повърхности абсолютно чисти.

Килимите трябва да се изперат, за да допълнят ремонтирания и почистен дом със свежия си вид. Разчитайте на Casa Limpia за услугата пране на килими.

 

Почистване на стаите

След ремонта на апартамента ви в Борово ще почистим всички стаи.

Най-много време обикновено отнема почистването на кухнята. Освен подовете и плота ще почистим и шкафовете. Кухнята ви ще блесне от чистота.

В дневната освен подовете ще почистим и меката мебел, чрез машинно пране, за да извлечем напълно влагата и мебелите да изсъхнат бързо, до часове.

В спалнята също ще почистим основно пода, както и всички мебели.

Коридорът или антрето са крайните места за почистване. След като стаите ви в апартамента ви в Борово са почистени, първо ще изнесем всички отпадъци от коридора или антрето. След това ще почистим пода, шкафовете и портмантото.

 

Почистване на прозорците

След ремонт в апартамента ви в Борово прозорците се нуждаят от основно почистване. Ще почистим и дограмата, с препарати подходящи за материала, от който е направена.

Предстои ви ремонт на апартамента ви в Борово или току-що сте приключили такъв ремонт? Оставете почистването на нас.

Свържете се с Casa Limpia и поръчайте почистващи услуги след ремонт.

By | 2020-06-30T15:48:23+03:00 юни 30th, 2020|Categories: Чистене след ремонт|Коментарите са изключени за Почистване на апартамент след ремонт в Борово

About the Author: