Почистване на домове в Банишора

Почистване на домове в Банишора

Комфортът в дома ви в Банишора си заслужава всички усилия. Освен обзавеждането важна роля за поддържането му е редовното основно почистване. За заети хора с пълно с ангажименти ежедневие почистването е задача, за която трудно могат да отделят време. Не е и необходимо, защото модерният начин на поддържане на чистота и комфорт е с услугите на Casa Limpia – фирма за почистване в София.

 

Почистване на домове в Банишора

 

Цялостно почистване поне веднъж годишно

Основното почистване е задължително, за предпочитане през пролетта. Тогава трябва да се премахне наслоеният прах, замърсяванията, както по мебелите, така и по шкафовете и другите повърхности.

Професионалните услуги за почистване са в помощ и отмяна на всички, които искат да видят дома си в Банишора с възстановена чистота и приветливост. Изберете кои повърхности искате да бъдат почистени и оставете дейностите по това почистване на професионалистите.

 

Абонамент за професионално почистване

За да си спестите време и усилия и да имате чист дом, ви е необходима услугата абонаментно почистване на домове. След първото почистване от нашите специалисти ще се убедите, че си струва да се абонирате, за да поддържаме чистотата във вашия дом.

 

Почистване на подовете

Много важна част от професионалните почистващи услуги е машинно почистване на твърди подови настилки. Подовете в дома ви в Банишора поемат голяма част от замърсяванията, а почистването им с премахване на всички замърсители и прах е възможно само с професионално оборудване. Като част от пролетното почистване специалистите от Casa Limpia ще почистят основно подовете в дома ви, след като са почистени другите повърхности.

 

Почистване на банята и тоалетната

В основното почистване е включено и чистенето на плочките, санитарията и другите повърхности в банята и тоалетната, както и дезинфекцията им. Дори да почиствате за по 10-15 минути дневно или няколко пъти седмично, санитарните помещения се нуждаят от професионални почистващи дейности. След почистването те ще ви посрещат с искрящи от чистота повърхности.

 

Почистване на прозорците

Сигурни сме, че държите прозорците ви да са чисти. След зимния сезон те се нуждаят от отделно почистване. Това се отнася и за щорите. Възложете на нашите специалисти почистване на прозорци и след това стъклата ще блестят, освободени от натрупаните замърсявания и следите от капки. Щорите ви също ще светнат след почистването.

Почистването на стъклата, рамките, щорите изисква много време и усилия. Спестете си ги, защото на ваше разположение е нашата фирма за почистване на домове.

 

Почистване на меката мебел

Замърсяванията на меката мебел в дома ви в Банишора се натрупват, а това дразни и причинява дискомфорт. Не бързайте да търкате с мокра кърпа, защото след това тапицерията и пълнежът в дълбочина ще съхнат дълго. Професионалните ни услуги включват и пране на мека мебел, което се извършва със специални машини. Освен ефикасните препарати, които използваме, с машините извличаме почти цялото количество влага от мебелите. До няколко часа тапицерията и целите мебели в дълбочина ще изсъхнат напълно. Първо ще третираме петната, ако има такива, а след това ще извършим прането и ще извлечем почти напълно разтвора от препарат и вода.

Меката ви мебел в дома ви в Банишора може да върне чистотата си само с професионално пране от нашите специалисти.

За еднократно почистване, за основни почистващи дейности, за редовни професионални услуги за почистването на дома ви в Банишора след ремонт, а също и за абонамент за почистването му потърсете Casa Limpia.

By | 2022-04-13T11:08:01+03:00 април 13th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Банишора

About the Author: