Почистване на домове в Бояна

Почистване на домове в Бояна

Почистването на дома е редовна задача, но най-често и най-подробно, с преглед и почистване на всички кътчета, се планира през летния сезон. Тогава е време за разчистване, изхвърляне на непотребни, остарели или повредени вещи и уреди, а след това редът се възстановява до отлично състояние с професионално почистване.

За всички домакинства в Бояна, които са започнали нелеката задача за разчистване, особено мащабна, ако живеят в къща, Casa Limpia предлага професионални услуги за почистване на дома или за части от дома. Включваме и почистване на мазета, тавански помещения, гаражи и други, както и на допълнителни постройки.

1.	Почистване на домове в Бояна

Площта за почистване в къщата е голяма, а вие трябва да си починете през лятото

Не е лесно да се почисти цяла къща, а лятото е време за отдих. Затова оставете вашето основно почистване на нашия екип. Ние ще извършим всичко необходимо, ще ви спестим не само самото почистване, но и набавянето на препарати. А с професионалните машини, които използваме, ефективността на почистването ще бъде многократно по-добра, отколкото ако бихте почистили ръчно. Професионалното почистване допринася за задържане на чистотата много по-дълго, отколкото почистването от членовете на домакинството. Убедете се сами.

След основното почистване можете да се възползвате от нашите абонаментни услуги

След като сме извършили основното почистване на дома ви в Бояна, помислете и дългосрочно – възползвайте се от нашите предложения за абонаментно почистване на домове. Така поддържането с периодично почистване ще бъде лесно, а уютът и привлекателността на дома ви ще са големи.

Ние се грижим за екологичната обстановка в дома ви

Важно е какви препарати се използват за почистване. Когато се използват професионални машини, мощността на извличане на праха и замърсяванията изисква малко количество препарат. Освен това специалистите от Casa Limpia използват и препарати без агресивни химикали за еко почистване на дома ви.

Ако сте планирали ремонт

За живеещите в Бояна, които са планирали или наскоро са извършили ремонт на дома, ще спестим изхвърлянето на отпадъците от ремонта и почистването. А след ремонтните дейности задачите за почистване са много. Оставете ги на нас и се наслаждавайте на реда и чистотата, след като приключим почистване след ремонт – отстраняване на пръските от бои,  почистване на дограмата, подово почистване и почистване на мебели и уреди.

Дори силните замърсявания не са предизвикателство за нас

Не се притеснявайте, ако в дома ви в Бояна има натрупвания на косми от домашни любимци, ако не сте имали време да почистите фурната и кухнята от доста време, ако децата са натрупали пясък и са разхвърляли опаковки, счупени играчки и други неща в дома и в двора. Ние планираме почистването на етапи и почистваме стая след стая, място след място, докато всичко блесне с чистота и ред.

Планирайте почистването от нашата фирма в удобно за вас време

След като планирате кога ще ви бъде удобно да извършим почистващите дейности, ние ще изпълним вашето изискване за удобния период, за да не нарушавате графика си на работа и почивка.

Обадете се на Casa Limpia за почистване в Бояна и не прекъсвайте работата си или почивката си.

By | 2019-07-16T18:06:27+03:00 юли 16th, 2019|Categories: Абонаментно почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Бояна

About the Author: