Почистване на домове в Зона Б-5

Почистване на домове в Зона Б-5

Почистването на дома ви в Зона Б-5 е важно за комфорта. Офисът също се нуждае от периодично почистване, за да е уютен и да предразполага както служителите, така и клиентите. А за нас е важно да ви спестим време и усилия. За основно почистване на домове и офиси се грижат специалистите от Casa Limpia.

Почистване на домове в Зона Б-5

Започнете с почистването на подовете

Поръчайте подово почистване, за да премахнете голяма част от праха и замърсяванията от дома си. Ние почистваме всякакви твърди подови настилки, с грижа за повърхността и използвайки специално оборудване, за да извлечем напълно праха и замърсяванията. Доверете ни се и за машинно пране на килими, за да постигнете пълна чистота на подовете в дома.

Почистване на мебели и изпиране на мека мебел

Мебелите в дома ви в Зона Б-5 ще блеснат, почистени от нашите специалисти. Погрижете се и за меките мебели – поръчайте пране на мека мебел от Casa Limpia. С машините, които използваме, извличаме не само замърсяванията от тапицерията и в дълбочина, но и почти цялата влага. Мебелите ви ще светнат от чистота и ще изсъхнат напълно до няколко часа след машинното изпиране. С чисти мебели домът ви ще стане по-приветлив.

Почистване на прозорците

Поръчайте почистване на дограма, както и на щорите на прозорците ви в дома ви в Зона Б-5. Оставете на нас почистването до блясък на стъклата, почистването на рамките и на щорите. Ние ще извлечем и най-малките прашинки, прозорците ви ще отразяват гледката навън през привлекателно чиста повърхност. Не губете време за тази задача, тя може да бъде част от услугата абонаментно почистване на домове, за да ви осигурим чистота на дома ви през цялата година и да ви освободим време, което да посветите на семейството и на служебните си задачи.

Почистването на банята и тоалетната

Независимо дали имате нужда от почистване на фаянс и санитария в дома ви или в офиса ви в Зона Б-5, ние сме вашето решение за пестене на време и постигане на пълна чистота и дезинфекция на санитарните помещения.

Тези помещения се използват от всички в семейството и в офиса. Необходимо е не само редовното почистване на мивката и тоалетната чиния, изхвърляне на кошчето. За цялостно почистване на санитарните помещения и почистване на тоалетните като част от почистване на офиси в Зона Б-5 потърсете нашите специалисти.

Погрижете се за офиса си

С абонаментни почистващи услуги за поддържане на офиси в Зона Б-5 ще получите качествено почистване на оптимални цени. Ние ще ви освободим от грижата за почистване на подовете, с машинно почистване на твърди подови настилки. Офисите се нуждаят от полиране на мебели, почистване и дезинфекция на санитарни помещения и други грижи, според спецификата си. Оставете тези задачи на нас, професионалистите в почистването, за да се посветите на своите професионални задължения.

Направили сте ремонт? Ние ще почистим дома или офиса ви

Предлагаме почистване на домове и офиси след ремонт  в Зона Б-5, отстраняване на петна от боя, почистване на подове, изнасяне на отпадъци след ремонти. Почистването от нашите специалисти е последният етап преди домът или офисът да бъде готов да ви посрещне с уют и чистота.

Потърсете ни за почистващи услуги за домове и офиси в Зона Б-5.

By | 2020-05-18T11:46:33+03:00 май 18th, 2020|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Зона Б-5

About the Author: