Почистване на домове в Красно село

Почистване на домове в Красно село

Почистването на дома в Красно село не трябва да е задължение, което непременно да изпълнявате вие. С услугите на фирма за почистване Casa Limpia ще имате светещ от чистота дом, а вие ще имате повече време за себе си и за семейството си.

Почистване на домове в Красно село

 

Възложете ни почистване на подовете

Грижата за подово почистване е ежедневна, но периодичното почистване с професионални машини на подовете в дома ви в Красно село ще поддържа чистотата в дълбочина за меките подови настилки. Ние се грижим и за чистотата и блясъка на твърдите подове, използвайки подходящи продукти за поддържане на вида им.

абонаментно почистване в Красон село

 

Меката мебел също има нужда от професионално почистване

Цялата мека мебел в дома ви в Красно село ще бъде обезпрашена и машинно изпрана, когато се доверите на Casa Limpia. Това трябва да се извършва периодично, поне два пъти годишно, затова се възползвайте от нашите абонаментни услуги за пране на мека мебел. Чистота в дълбочина може да се постигне само с изпиране с професионални машини, които извличат 95% от влагата още след самото изпиране.

Ние ще почистим и прозорците ви до блясък

Почистване на прозорци е досадна задача. Защо не я оставите на нас, професионалистите? Ние ще почистим всички прозорци от двете страни, като първо обезпрашим, а после измием със специален препарат.

Ако домът ви в Красно село е с много прозорци, ние ще ви спестим много време, а всички стъкла ще светнат с кристална чистота. Ако имате малко прозорци, също си струва да поръчате услугата почистване за вашите прозорци – оставете си време за някоя друга задача или просто за отдих.

Потърсете ни да почистим дома ви след ремонт

Нашата фирма за почистване на домове има опит в изнасянето на отпадъци след ремонтни дейности и почистване на замърсяванията в ремонтирания дом. Когато сте правили трансформации или сте ремонтирали стаи или целия си дом в Красно село, ние ще извършим за вас почистване след ремонт.

Запишете се за почистване от Casa Limpia като абонаментна услуга

Нека грижата за чистотата на дома ви стане наша грижа, като се абонирате за почистване от Casa Limpia на предпочитаните от вас периоди. Ние предлагаме абонаментно почистване на домове в Красно село. Така прахът и замърсяванията няма да се натрупват и обстановката в дома ви ще бъде винаги чиста и приветлива.

Изберете от нашите пакети от услуги за почистване

Изборът на пакети за почистване ще отговори на вашите индивидуални нужди и големината на дома ви в Красно село. Като начален избор ви препоръчваме пакета Limpia Старт. За стандартни почистващи услуги е пакетът Limpia Стандарт. Още един пакет, който ще ви препоръчаме, е Limpia Про, с разширен обхват от услуги за почистване. Свържете се с нас и ще ви препоръчаме подходящия за вас пакет.

Най-добрият избор за чист дом е професионално почистване

Свържете се с нас, за да предложим най-подходящите за вас услуги за почистване в Красно село. Ние разполагаме с мощно оборудване и препарати за почистване, а нашите специалисти са с опит, включително и в еко почистване. Препоръчваме ви този вид почистване с еко препарати, ако имате малки деца или хора с алергии.

Навременното и редовно почистване е гаранция за здравословна среда и уют. За всички клиенти в Красно село Casa Limpia предлага абонаментно, еко почистване и удобни пакети с почистващи услуги.

By | 2019-10-14T11:24:38+03:00 октомври 14th, 2019|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Красно село

About the Author: