Почистване на домове в Люлин 2

Почистване на домове в Люлин 2

Домът ви в Люлин 2 е за основно почистване? Не планирайте отпуск, не тръгвайте по магазините за препарати. Все повече хора поръчват почистването на професионалисти. Изберете нашата фирма за почистване в София, за да си спестите грижите по почистването на дома и да се радвате на чиста и предразполагаща за отдих среда.

Почистване на домове в Люлин 2

Почистване на подовете, мебелите, прозорците

Поръчайте периодично почистване на подовете – на твърдите и меките подови настилки. В тях се наслоява много прах, попадат и замърсявания от външната и от домашната среда. С професионално прахосмучене на твърдите подови настилки и пране на килими ще върнете чистотата на подовете в дома ви в Люлин 2.

Почистени от нашите специалисти, вашите дървени мебели ще светят, с полирани и почистени от прах и петънца повърхности. Ще се погрижим и за меката ви мебел, с пране на място, използвайки професионално оборудване. Така до часове след машинното изпиране мебелите ви ще изсъхнат и ще светнат с почистена напълно дамаска.

С абонаментно почистване на домове ще поддържате чистотата и на прозорците си. Те се замърсяват непрекъснато и освен праха по тях остават следи след дъжд. Ние ще се погрижим за стъклата, за да станат кристално чисти, а освен това извършваме почистване на щори.

Почистване на кухнята и банята

При всяко еднократно почистване, както и при абонаментна услуга за редовно почистване, извършваме почистването на кухнята и банята като основни задачи. За възстановяването на чистотата в кухнята извършваме чистене на основните повърхности – под, плот, шкафове, грижим се да отстраним всички замърсявания и дори малки петънца по тях. С препаратите, които използваме според вида на материала на всяка повърхност, постигаме пълна чистота.

В кухнята фурната е един от най-замърсените обекти. Поръчайте почистване на фурната, за да премахнем всички наслоявания от загоряло и да може тя да свети с почистени вътрешни и външни повърхности.

Банята трябва не само да се почисти, но и да се дезинфекцира изцяло. Ще извършим всички дейности по почистване на фаянс и санитария в нея, включително почистване и дезинфекция на тоалетната чиния. Почистваме и дезинфекцираме санитарните помещения и ако банята и тоалетната в дома ви в Люлин 2 са отделни.

След почистването мивката, огледалата, стените, подът ще бъдат напълно чисти, банята и тоалетната ще бъдат дезинфекцирани и ще ви осигурят здравословна среда. За да я поддържате, обръщайте се редовно към нас за почистващи услуги.

Почистване с пара

Парово почистване на домове в Люлин 2 не само премахва замърсяванията, но и дезинфекцира. Ако предпочитате почистване без препарати или искате да допълним основното почистване с дезинфекция, поръчайте услуга за почистване с гореща пара. Тя е много търсена в новите условия, в които редовната дезинфекция предпазва здравето на всички членове на семейството.

Еко услуга за почистване

Ако държите на еко методите за почистване на дома, с препарати щадящи околната среда, и ако в дома ви има членове на семейството с алергия и домашни любимци, за вас е услугата еко почистване от Casa Limpia за домове в Люлин 2. Използваме специални екологични препарати и постигаме пълна чистота на повърхностите и обектите.

За почистването на дома ви в Люлин 2 според вашите нужди, с необходимата чистота, с ниски цени за почистване, разчитайте на Casa Limpia.

By | 2020-11-25T18:33:15+02:00 ноември 25th, 2020|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Люлин 2

About the Author: