Почистване на домове в Мусагеница

Почистване на домове в Мусагеница

За чист дом в Мусагеница са нужни редовни грижи. Основно почистване на дома поне два пъти годишно, както и поддържане на чисти повърхности с периодично бърсане на прах, прахосмучене, миене на подове и почистване на уредите. Звучи много като работа, но може да не е, ако изберете поддържане от фирма за почистване в София.

 

Почистване на домове в Мусагеница

 

Изберете от нашите пакети за почистване

В зависимост от това, кои повърхности и части от дома ви в Мусагеница искате да бъдат почистени, можете да изберете най-подходящия за вас пакет. Предлагаме три пакета за почистване:

  • Limpia Старт

Това е пакет с най-основните дейности за почистване на всеки дом. В него се включват подово почистване, чистене на мебелите, на кухнята и на банята и тоалетната. Освен това извършваме дезинфекция на санитарните помещения.

  • Limpia Стандарт

Във втория пакет освен включените в Старт пакета дейности добавяме и почистване на дограмата, почистване на прозорци, външно почистване на уредите в кухнята, както и почистване на детайли като осветителни тела и ключове.

  • Limpia Про

Това е пакет с най-голяма съвкупност от дейности по почистване, като в сравнение с пакета Стандарт тук се включват и: почистване на фурната и абсорбатора в кухнята, двустранно почистване на вратите, цялостна дезинфекция на санитарните помещения, пране на мека мебел, както и почистване на терасата.

С избора на подходящия пакет според нуждите от чистене на дома ви в Мусагеница ще върнете чистотата в дома ви. При това няма да губите време за обикаляне на магазини за препарати, както и време за търкане, бърсане, миене. Нашите специалисти ще се погрижат за всичко, а вие ще се насладите на почистения си до блясък дом.

 

Почистването на меките мебели може да бъде бързо и резултатно

Колко пъти сте търкали петна по дивана или фотьойлите в дома ви в Мусагеница, пробвали сте препарати, внимавали сте кърпата да не е много влажна, чакали сте да изсъхне. Това е уморително и навярно не много резултатно.

Много хора вече ползват нашите услуги за машинно изпиране на меката мебел. Casa Limpia предлага машинно пране, с достатъчно вода и подходящ разтвор. Не се плашете от това, че ще вкараме разтвор в тапицерията. Той прониква в дълбочина, за да извлече всички замърсявания, но след това се извлича почти изцяло. Освен отлично изпиране, премахване на петна и извличане на праха в дълбочина предимството на машинно извършваното пране е извличането на влагата с изключение на около 5%, която се изпарява до часове.

Машинното изпиране на вашата мека мебел на място е удобство, като до часове след това тя изсъхва напълно и можете да я използвате.

 

Почистване след извършване на ремонт

Ремонтът оставя много петна, пръски от боя, остатъци от материали. За почистването на ремонтирания ви дом в Мусагеница трябва много време, мобилизиране на усилията на цялото семейство, работа по почистването през почивните дни. На края домът ви ще бъде почистен, но може би ще трябва да си вземете отпуск, всички ще сте много уморени.

Избегнете това и се насладете на почистен дом с услугата почистване след ремонт. Оставете цялото почистване и изнасянето на отпадъците на нас. Вие се концентрирайте върху работата и семейството, а след като приключим с нашите дейности, ще се уверите, че си струва да ни се доверите.

Потърсете Casa Limpia за почистване на дома ви в Мусагеница. Осигурете си чистота в дома с основни почистващи услуги и поддържане с услугата ни абонаментно почистване на домове.

By | 2021-06-09T14:16:52+03:00 юни 9th, 2021|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Мусагеница

About the Author: