Почистване на домове в Овча купел

Начало/Почистване на домове/Почистване на домове в Овча купел

Почистване на домове в Овча купел

Домовете ви в Овча купел ще станат по-приветливи и светли, с чиста среда за отдих и възстановяване след работа и през почивните дни, с основно почистване от професионална фирма. Доверете се на Casa Limpia както за цялостно почистване на дома, така и за почистване на определени помещения. Ние сме професионалисти с опит и се справяме с натрупания прах, мухъл и други замърсявания, отстранявайки ги напълно. Освен за подовете ви съветваме да се погрижите и за меката мебел – много удобно и осигуряващо цялостно извличане на праха и петната е машинното пране на мека мебел.

Почистване на домове в Овча купел

Почистване на банята и тоалетната

Една от най-честите услуги, които извършваме за наши клиенти в Овча купел, е почистването на банята и тоалетната. Желателно е да поръчвате почистването им поне веднъж на три месеца, тъй като тези помещения са много интензивно използвани, а и влажността, особено в банята, създава благоприятна среда за образуване на мухъл. Освен почистване на фаянс и санитария ние отделяме внимание и на огледалата, шкафовете и другите елементи, за да възстановим цялостната чистота.

Подовете – най-замърсените повърхности у дома

По подовете се натрупват ежедневно прах и други замърсявания. В коридора или антрето се внася прах и кал от външната среда. А в кухнята с ежедневното приготвяне на храна подовете се замърсяват много. Не е достатъчно почистването на отпадъците по пода с метла или прахосмукачка и забърсването със стирка. С използването на подходящи препарати и с машинно почистване на твърди подови настилки ние почистваме до пълна чистота и блясък подовете на всички стаи в домовете в Овча купел.

Килимите и мокетите също сияят с нова свежест след почистване от нашите специалисти. Машинното пране извлича всички прахови частици в дълбочина, а с тях се извлича и почти цялата влага. Така, след изпиране с професионални машини на място, килимите и мокетът в дома ви в Овча купел ще възстановят ярките си цветове и чистота.

Важно е да използвате професионално почистване за предпазване от алергии

Днешната среда е богата на бактерии и спори, които влизат в домовете заедно с праха. Те предразполагат за алергични пристъпи. Още по-голям е рискът за хората, които вече страдат от алергии. Решението е в пълно професионално почистване. Casa Limpia ще ви спести неприятностите, които носи ежедневното замърсяване с бактерии, спори и прах. За живеещите в Овча купел предлагаме абонаментно почистване на домове, което е на много атрактивни цени.

Ако сте приключили с ремонт и се нуждаете от почистване

С услугата почистване след ремонт в Овча купел Casa Limpia ви спестява много усилия и време. Запазете усилията си за основните си служебни задължения, а ние ще се погрижим за почистването, отстраняването на петната от боя, както и за изнасянето на отпадъците. Обадете ни се веднага щом приключите с ремонта. Ще се заемем веднага с почистването.

Ние отделяме внимание и на малките неща при почистването

Не само почистването на подовете и мебелите, както и почистването до блясък на санитарните помещения, са нашите основни задачи при поръчки за почистване в Овча купел. Ние извършваме и полиране на мебели, почистваме щорите и се грижим да не остане прах и замърсявания нито в едно от кътчетата на дома. Това е отличителното качество на професионалистите.

 

 

 

By | 2019-09-26T11:57:36+00:00 септември 26th, 2019|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Овча купел

About the Author: