Почистване на домове в Редута

Почистване на домове в Редута

Почистването на дома в Редута изисква време, подготовка, купуване на препарати. Това е трудно за работещи хора със семейни ангажименти към деца и възрастни родители. Препоръчваме ви избора на модерните хора, които възлагат почистването на професионалисти. Потърсете Casa Limpia – фирма за почистване в София, за да ви предложим нашите пакети от услуги, включващи основните повърхности в домовете. По ваше желание можете да добавите и допълнителни дейности по почистване, които да извършим за вас.

Почистване на домове в Редута

Започваме с почистване на тавани, стени, мебели и завършваме с подовете

При почистването е важен принципът на премахване на замърсяванията от горе надолу. Първо почистваме таваните, махаме паяжини, замърсявания. Почистваме стени и повърхностите на мебелите. Нашите пакети за почистване включват и почистване на праха от уредите. На края почистваме подовете. Разчитайте на пълна чистота в дома след приключване на дейностите от нашите специалисти.

Подовете са особено замърсени повърхности във всеки дом в Редута. По тях попадат всякакви замърсявания, внасяни от външната среда, разсипват се и се разливат продукти и течности, ежедневно се натрупва прах. За пълно отстраняване на всички тези наслоявания е необходимо първо прахосмучене на повърхността, а след това допълнително машинно почистване на твърди подови настилки. Професионалното почистване на подовете на два етапа осигурява такава чистота, каквато не можете да постигнете при обикновено прахосмучене и миене на подовете.

Почистването на банята и тоалетната до блясък, с последващо дезинфекциране

В банята и тоалетната в дома ви в Редута се трупат ежедневно прах, пръски от сапун, шампоан, косми. Замърсяването на тези помещения, използвани ежедневно по много пъти от всеки в семейството, е неизбежно. Когато ни поръчате основно почистване, като част от тази услуга ще отстраним всички замърсявания в банята и тоалетната, ще върнем блясъка на плочките, мивката, тоалетната чиния с почистване на фаянс и санитария. Ще почистим и сифоните, за да не се натрупват в тях замърсявания, които неизбежно ще причинят запушване на каналите. На края ще дезинфекцираме и двете помещения, за създаване на здравословна и приятна среда в тях.

Ще се погрижим за чистотата на прозорците и щорите

В дома ви в Редута прозорците се замърсяват ежедневно, след дъжд стъклата се покриват със следи от капки, а по щорите се наслоява прах. Както при абонаментно почистване на домове, така и при еднократни заявки за почистващи услуги включваме почистването на прозорците и рамките. Полагаме грижи и за щорите, от които също отстраняваме наслоения прах и други замърсявания.

Ремонтирали сте дома си? Обадете ни се за почистване!

Ако сте приключили ремонт на дома си в Редута, след него има нужда от почистване и изнасяне на отпадъците. Потърсете специалистите от Casa Limpia за почистване след ремонт. Ние премахваме петната от бои, събираме и изхвърляме малките и големи отпадъци от строителни материали. Пълното почистване след ремонта е много обемиста и трудоемка задача. Защо не си я спестите и да оставите всички грижи по разчистването и почистването на специалистите? Починете си или посветете времето си на професионалните си задължения. След това ще ви посрещне обновеният ви и напълно почистен дом.

Чистият ви дом в Редута е уютната среда, която ви посреща след натоварени дни. Свържете се с нас! За да поддържате уюта и здравословната среда, използвайте услугите на нашата фирма за почистване – Casa Limpia, с избор на пакети за почистващи услуги и абонаментно поддържане на чистотата в дома ви.

By | 2021-03-04T19:18:20+02:00 март 4th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Редута

About the Author: