Почистване на домове в Слатина

Почистване на домове в Слатина

С еднократно почистване на домове в Слатина всички се убеждават, че си струва да си спестят чистенето на дома със свои усилия, защото професионалните почистващи услуги са улеснение и пестене на време и усилия. А резултатите са отлични! Затова ще установите, че е много практично и разумно да разчитате на абонаментно почистване на домове от Casa Limpia.

 

Почистване на домове в Слатина

 

В почистването на дома ви се включват всички основни места

С професионалните почистващи услуги си осигурявате почистване на подовете, на мебелите, на банята и тоалетната, на кухнята в дома ви в Слатина. Това е включено в основния пакет услуги Limpia Старт.

Чистотата на подовете е много важна, тъй като те поемат голяма част от замърсяванията. Ако имате домашни любимци, замърсяването е още по-интензивно. С машинно почистване на твърди подови настилки ще се отървете от праха и всички замърсявания, внасяни отвън. С професионална прахомукачка извличането на замърсяващите частици е много по-ефективно, отколкото с домашния ви уред.

Повърхностите на мебелите също поемат замърсявания като прах, петна от докосване от децата, от домашните любимци. Почистването ще отстрани всички наслоявания и замърсявания, оставяйки блестящи от чистота повърхности.

Банята и тоалетната са предизвикателство при всяко чистене! Не и когато нашата фирма се заеме с почистване на фаянс и санитария! Използвайки подходящи препарати, ще отстраним наслоените замърсявания и ще почистим банята и тоалетната до блясък.

Почистването на кухнята също ще ви спести много усилия, когато специалистите ни изтъркат и забършат повърхностите и отстранят всички петна.

Чистите подове и мебели, светещата от чистота баня и почистената кухня ще ви мотивират за  редовно използване на услугите на Casa Limpia – нашата фирма за почистване в София.

Ако искате да включите и почистване и на кухненските уреди, както и на осветителните тела, контактите, радиаторите, изберете пакета Limpia Стандарт.

Ако за дома ви в Слатина е необходимо и почистване на прозорците и дограмата, пране на мека мебел и почистване на терасата, всичко това ще си осигурите с пакета Limpia Про.

 

Разчитайте на машинното пране на мека мебел

Меката мебел се замърсява лесно, а в дневната е изложена не само на праха, а и на замърсяване с трохи, случайно накапване с вода, кафе и т.н. Прането ще навлажни тапицерията в дълбочина и тя може да мухляса.

Машинното пране на меката ви мебел в дома ви в Слатина се извършва с професионални машини. Разтворът с препарат се впръсква, за да извлече всички замърсявания, а след това се извлича почти изцяло. До няколко часа след това вашите мебели ще са с напълни изсъхнала тапицерия. Този начин на пране е непостижим с домашни средства, а чистотата на тапицерията, която се постига, е впечатляваща!

 

Спестете си купуване на препарати, часове търкане и чистене

С основно почистване на дома ви в Слатина от Casa Limpia ще си спестите много ангажименти, за купуване на различни препарати, за подбиране на подходящи средства и най-важното, часове чистене, докато домът ви си върне чистотата, която гарантира добра хигиена и уют.

Съвременните семейства разчитат на професионалистите за почистване на домове и знаят, е това е разумен и много важен избор. Последвайте ги, ако все още се колебаете. Няма място за колебание, на ваше разположение е екипът на Casa Limpia, със своя опит и професионален подход, модерно оборудване и богат набор от препарати, за да поддържа чистотата в дома ви.

By | 2021-08-17T10:42:01+03:00 август 10th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Слатина

About the Author: