Почистване на домове в София – мнения

Почистване на домове в София – мнения

Фирма за почистване на домове е модерният избор на заетите работещи хора, които осъзнават, че качеството на почистването е по-високо, когато то се извършва от професионалисти. Casa Limpia, като фирма, която предлага различни видове почистване – основно, абонаментно, почистване на офиси, на автомобили и други, както и еко почистване, се радва на внимание и положителни оценки от клиентите. Специалистите от тази фирма имат опит в почистването на различни повърхности и места, справят се дори с упорити замърсявания и мухъл. Запознайте се с видовете услуги и почистването, което можете да възложите на тази фирма за почистване в София.

 

Почистване на домове в София отзиви

 

А сега ще обърнем вниманието ви върху отзивите на благодарните клиенти. За тези от вас, които все още се колебаят дали изборът на фирма за почистването на дома е правилен, това ще помогне и ще разсее съмненията ви.

 

Как се оценяват услугите по почистването на домове и офиси

Ще започнем с кратките думи, които показват удовлетворението и признанието за качество на извършеното почистване.

Ето как определя почистването от Casa LimpiaЕва Георгиева: „Качество, отзивчивост, точност.“ Към нея се присъединява и Звезда Козарова, която използва същите думи, за да изрази своята оценка.

Можете да бъдете спокойни, че поръчвайки услуги като машинно почистване на твърди подови настилки, почистване на банята, кухнята и т.н., вашите искания ще бъдат изпълнени точно и качествено, за да ви посрещне един добре почистен дом.

Боряна Делийска добавя: „Професионализъм!“ Професионалното отношение към задачите по почистване, извършването им с подходящи препарати и уреди, се оценява високо и от редица други клиенти на фирмата.

И затова много клиенти на Casa Limpia изразяват признанието си и удовлетворението си от почистващите услуги с думи като „Качество, професионализъм, точност“.

 

Можете да поръчате почистване на стаи, повърхности, почистване след извършване на ремонт

Освен цялостно почистване, например пролет и есен, можете да възложите на Casa Limpia почистване на отделни стаи, на повърхности – подово почистване е редовната заявка от клиентите.

За вашите тапицирани мебели ще бъдете удовлетворени от удобството на пране на мека мебел на място от специалистите от фирмата. Нещо повече, след изпирането не само мебелите ви ще имат напълно изчистена тапицерия, но и тя ще изсъхне напълно до няколко часа.

 

Имате малки деца домашни любимци? Casa Limpia ще почисти замърсяванията

Вече много клиенти възлагат на фирмата почистване на замърсявания, част от които са причинени от малките палавници в дома. Специалистите от фирмата се справят без проблеми с такива замърсявания. Поръчайте и отстраняване на замърсявания от домашни любимци – косми и други. Ще бъдете доволни от резултата.

Ето какво споделя Ева Георгиева, която вече е ползвала тези услуги: „Изключително доволна съм. Не вярвах, че има фирма, която може да се справи с поразиите от домашните ни любимци и детето!“

 

Благодарност и препоръчване на работата на фирмата

За да завършим подобаващо, ще цитираме отново Ева Георгиева, която казва: „Благодаря за качествено съвършената работа, отношението и отзивчивостта! Препоръчвам на хиляда процента.”

И други клиенти се присъединяват към благодарностите и препоръчват почистващите услуги на фирмата. Ето какво е публикувал Валентин Казаков: „Перфектно свършена работа. Препоръчвам горещо тази фирма!”

Лаконичната, но възторжена оценка на Боряна Делийска може да послужи за завършек на резюмето на отзивите за Casa Limpia: „Професионално почивстване на високо ниво! Препоръчвам!!!”

By | 2021-10-20T10:56:49+03:00 октомври 20th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на домове в София – мнения

About the Author: