Почистване на домове в Сухата Река

Почистване на домове в Сухата Река

Всеки дом има своите специфични изисквания за почистване в зависимостот квадратурата, начина на живот и големината на домакинството. Ето защо за почистване на домове в Сухата река и останалите софийски квартали ние от Casa Limpia предлагаме различни пакети за почистване, както и абонаментни услуги.

 

Почистване на домове в Сухата Река

 

Пакети за почистване в Сухата река

Предимството да ползвате пакетно обслужване е във възможността да изберете най-подходящата комбинация от услуги в зависимост от бюджета и индивидуалните нужди за почистване на вашето жилище. Casa Limpia предлага три вида пакети в зависимост от включения брой почистващи услуги.

Limpia Старт

Това е най-икономичният пакет, в който са включени всички основни почистващи дейности:

 • прахосмучене и измиване на подовете
 • обезпрашаване
 • външно почистване на уреди и мебели в кухнята
 • почистване и дезинфекция в банята и тоалетната.

Тези основни почистващи дейности са напълно достатъчни за едно малко домакинство, което се поддържа редовно от фирма за почистване.

Limpia Стандарт

Този пакет включва всички основни почистващи дейности от Limpia Старт плюс още някои допълнителни:

 • полиране на мебели
 • измиване на прозорци и дограма
 • почистване и дезинфекция на плочки, стени и под на банята и тоалетната
 • почистване на осветителните тела, ключове, контакти, радиатори

За този вид почистване бюджетът е малко по-висок, но домът ви ще бъде поддържан с безупречна хигиена.

Limpia Про

Това е най-пълния пакет, включващ в допълнение на Limpia Стандарт и още почистващи дейности:

 • вътрешно почистване на фурна и почистване на абсорбатор
 • почистване на климатици
 • почистване на врати
 • пране на мека мебел и матрак
 • почистване на тераси.

Този пакет е подходящ, когато решите да направите основно почистване на дома си в Сухата река.

Абонаментни планове

Ако искате да намерите постоянно решение, свързано с почистването на вашето жилище, най-подходящи са абонаментните планове. Ъ предлага три абонаментни плана, които са разделени в зависимост от квадратурата на жилището – до 70 кв, от 70 до 100 кв, от 100 до 140 кв. Всички те включват еднакви дейности, които са важни за добрата хигиена и чистота на дома. При почистването използваме наши професионални почистващи препарати, които са включени в цената на обслужването.

Прахосмучене на твърди и меки подови настилки

За прахосмученето използваме професионална прахосмукачка KIRBY, която притежава мощна струя на засмукване. Почиства се не само повърхността на текстилните настилки, но и в дълбочина, засмуквайки не само прах, но и акари. Има дюза за сухо и дюза за мокро почистване, с което могат да се изпират килими, мокети и матраци.

Обезпрашаване, почистване и полиране на мебели

Обезпрашаването на мебели е важно да се прави редовно, за да не се събира прах, който създава благоприятна среда за развитие на различни болестотворни организми. А самият прах, от друга страна е предпоставка за поява на алергии. Ето защо с използването на нашите абонаментни планове получавате гаранция, че ще живеете в една чиста и здравословна среда.

Обезпрашаване на бяла и черна техника

Електрическите уреди имат свойството да привличат праха повече от останалите мебели. Тяхното обезпрашаване трябва да е редовно, а също така да бъде със специални препарати, които държат праха по-далеч от тях за дълго време.

Почистване и дезинфекция на вана, душ, тоалетна и мивка

Чистотата на банята и тоалетната е задължителна за всяко едно домакинство, тъй като това местата, в които ние извършваме нашите хигиенни нужди. Освен почистване на тези помещение е нужно да се извършва и дезинфекция, за да се гарантира безопастността и здравето на всеки член от семейството.

Почистване на кухня

Всяка домакиня почиства ежедневно кухнята си от замърсяванията по време на готвене и хранене. Но трябва да се отдели специално време за по-основно почистване на кухненските уреди и мебели, които с времето събират повече мръсотия. Ето защо може да разчитате на професионалните грижи на нашия екип, за да имате чиста и безупречна кухня, в която с удоволствие ще прекарвате времето със семейството си.

Освен пакети за почистване и ползването на абонаментни услуги Casa Limpia предлага и отделни почистващи услуги за гр. София, според нуждите на домакинството. Когато ни потърсите, след оглед за всеки клиент ние изготвяме индивидуална оферта, съобразена максимално изискванията и условията за почистване.

By | 2023-03-20T09:52:29+02:00 март 20th, 2023|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на домове в Сухата Река

About the Author: